Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Taarten workshop in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

Gezellig groepsuitje met vriendinnen organiseren? Oude taarten of jonge taarten, deze workshop taarten maken van Arnhem Excursies is geschikt voor alle leeftijden! Neem al je vriendinnen mee en leer hoe je in betrekkelijk korte tijd de lekkerste baksels voorbereid, opzet, afbakt en versiert!

Maak de mooiste taarten tijdens deze creatieve workshop

Jullie gaan een basistaart decoreren met marsepein en suikergoed. Dus schud de smaakpapillen maar eens goed los, want eerst alles even proeven voordat je het op de taart deponeert! Onder enthousiaste begeleiding krijgen jullie les in de receptuur, de volgorde van handelen en hoe je een taart lekker luchtig afbakt. Uiteraard kunnen jullie ondertussen even genieten vaneen vers kopje koffie om de slagroomsmaak te neutraliseren.

Een taart bakken is leuk en aardig, maar hoe hanteer je de slagroomtaart en hoe kan je met fruit en andere ingrediënten de taart versieren? Ook daar weet jullie begeleider wel raad mee! Veel plezier tijdens deze workshop en vergeet niet je zelfgemaakte taart ook thuis te laten proeven!

Neem de eigengemaakte taart mee naar huis

Na afloop van de workshop neem je de taart mee naar huis en dan kan je maar twee dingen doen: de taart lekker opeten met vriend, vriendin of met de kids of een luchtig taartgevecht houden!

De workshops van Arnhem Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • De lekkerste ingrediënten
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Combineer deze workshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een workshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met een lunch, diner of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan