Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop CD Opnemen in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

Misschien wel de eerste stap op weg naar wereldwijde erkenning van jullie talent! Zet jullie eigen nummers op professionele wijze op CD tijdens de Workshop CD Opnemen van Arnhem Excursies. Jullie krijgen hulp en enthousiaste begeleiding van opnametechneuten tijdens het inzingen en opnemen.

Ontdek het enige groepsuitje voor aanstormende artiesten

Neem een CD op met je hele voetbalelftal, de collega's van kantoor of gewoon samen met je vrienden. Arnhem Excursies heeft voor jullie een professionele opnamestudio klaar staan om elke sound vast te leggen. Het leukste is natuurlijk als jullie al zelf een aantal nummers hebben uitgezocht voor deze opnamesessie.

Natuurlijk wordt er wel van jullie verlangd dat je een beetje oefent in de badkamer alvorens de studio te betreden. Jullie mogen eventueel wat groupies meenemen want het moet wel gezellig blijven. Zet die koptelefoon maar op en zing als nooit tevoren en blaas vervolgens even uit achter het mengpaneel!

Jullie uitgekozen nummer, eventueel met jullie eigen geschreven lyrics en jullie eigen stemmen worden opgenomen en professioneel gemixt. Als de technici klaar zijn met jullie opname en het eindresultaat op CD staat, krijgen jullie deze uiteraard thuisgestuurd (1 exemplaar per groep).

De workshops van Arnhem Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Inclusief:
  • Drankjes tijdens de opnamesessie
  • Exemplaar van de opgenomen CD mee naar huis
  • Locatie hartje Arnhem
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Combineer deze workshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een workshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met een lunch, diner of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan