Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Foute Jaren 90 Party in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit themafeest

Bedrijfsfeest organiseren? In de jaren 90 was er veel fout, maar ook veel goed! Bijvoorbeeld die te gekke party's met echte jaren '90 muziek. Bij Arnhem Excursies nemen we je mee naar die roemruchte jaren, toen 'DJ' nog een vreemd afkorting was en toen house, techno, dance nog in de kinderschoenen stonden.

Ontdek de Foute Jaren 90 Party van Arnhem Excursies

Een schitterend aangekleed decor, gabberende gastvrouwen, echte 90's muziek en leuke lifestyle quiz. Deze Foute Jaren '90 Party staat bol van de verrassingen en evenementen. Wij noemen het tegenwoordig 'fout', maar eigenlijk was het in die jaren gewoon allemaal erg 'hot'. Het duo 2 Unlimited stond bovenaan de hitlijsten en MC Hammer was een coole 'dude'.

Jullie DJ mixt tijdens deze party de hele jaren 90 aan elkaar. Van MC Hammer tot 2 Brothers on the 4th Floor, je komt ze weer allemaal tegen! Dat wordt weer swingen als vanouds! On and on till the break of dawn!! Tijdens de 90's quiz beantwoorden jullie allemaal muzikale vragen en onze professionele fotograaf legt alles in geuren en kleuren vast! Tot in de kleine uurtjes kan worden doorgefeest!

Inclusief:
  • Feestelijke ontvangst met bubbels
  • Professionele DJ
  • Aankleding in stijl
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar gedurende 4 uur
  • Buffet
  • Borrelhapjes
  • De enige echte 90’s quiz
  • Toplocatie Arnhem
  • Professionele fotograaf
  • Elke dag te boeken bij Arnhem Excursies!

Optioneel:

Gabberende gastvrouwen/gastheren
Cursus hakken
Live optreden van een topartiest uit de 90's
De prijs van het arrangement is gebaseerd op onze vaste feestlocatie in het centrum van de stad. Uiteraard kunnen wij in overleg een andere locatie reserveren.

Meer ingrediënten voor dit themafeest bijboeken of een BOB regelen?

Het hierboven aangeboden themafeest kan altijd worden aangevuld met ander entertainment, vervoer van en naar de feestlocatie of andere activiteiten. Bespreek jullie wensen met onze medewerkers voor een themafeest op maat!

Met minder personen deelnemen aan dit themafeest van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit themafeest aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan