026 820 03 69
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Après-Ski Party in Arnhem

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje

Samenvatting van dit themafeest

Après-Ski Party in Arnhem

Grüssgot! Na die spontane ontvangst van onze sexy Tiroler Mädel met glaasjes schnaps, begin je dit themafeest al behoorlijk door te krijgen! Op de achtergrond wat besneeuwde berghellingen en binnen een blokhut vol vertier, dan kan niet anders dan de vrolijke Après-Ski Party van Arnhem Excursies zijn!

Jodelahiiiiiiii, jodelahaaa! Ontdek de Après-ski Party van Arnhem Excursies!

Heidi met haar strakke Tiroler rokje, skileraar Jürgen met zijn zweterige skipak nog aan, deze Après-Ski begint al goed. Met een gluhwijntje (of BIERTJE!) in de hand begint dit feest pas echt goed los te komen. Helemaal als je je aangeschoten staande moet zien te houden op de snowboard-simulator. Je hebt het inmiddels al begrepen, dit is een feest met een speciaal thema, die oergezellige avond ergens in de Oostenrijkse Alpen, zo'n avond die zal uitmonden in een orgie van bierpullen, smartlappen en omhelzingen.

Welkom in onze speciaal geprepareerde Tiroler skihut die voor deze gelegenheid is omgetoverd tot een feestkroeg van formaat. Jullie worden welkom geheten door onze gastvrouwen (GrüssGot!!) en lopen gelijk door naar het Olympische gedeelte van dit feest, de wedstrijd bierpullen schuiven. En dit is nog maar het begin van deze Après-Ski Party. Auf wienerschnitzel!!!

Inclusief:
 • Professionele DJ
 • Luxe hapjes
 • 2 Tiroler gastvrouwen
 • Ski- en snowboard simulator
 • Bierpullen schuiven
 • Skibroek hangen
 • Glühwein
 • In stijl ingerichte Tiroler skihut
 • Professionele fotograaf
 • Toplocatie centrum Arnhem
 • Partymanager
 • Elke dag te boeken bij Arnhem Excursies!

Handig drankarrangement voor in de skihut:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor jullie feest! Die zijn er niet! Voor maar € 10,00 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes in de skihut af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Meer ingrediënten voor dit themafeest bijboeken of een BOB regelen?

Het hierboven aangeboden themafeest kan altijd worden aangevuld met ander entertainment, vervoer van en naar de feestlocatie of andere activiteiten. Bespreek jullie wensen met onze medewerkers voor een themafeest op maat!

Met minder personen deelnemen aan dit themafeest van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit themafeest aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Kan ik mijn rondleiding of uitje in Arnhem ook in een andere taal laten verzorgen?
Ja, dat kan zeker. Wij beschikken over een groot aantal gidsen en begeleiders die ook in een andere taal prima uit de voeten kunnen.
Ik wil een arrangement boeken, maar ik kom niet aan het minimum aantal deelnemers, kan ik dat uitje dan wel boeken?
Jazeker, dan kan nog steeds. Wij vragen dan wel dat u het minimum boekingsbedrag wat voor dat arrangement geldig is, aan ons overmaakt.
Waar in Arnhem starten de arrangementen van Arnhem Excursies?
De meeste arrangementen, rondleidingen en uitjes starten vanuit het centrum van Arnhem. Indien er een andere locatie gekozen is, krijgt u dat ruim van te voren van ons te horen.
Ik heb een speciale datum in gedachte voor mijn uitje, kan ik op elke datum boeken?
Wij controleren de door u opgegeven datum met de openingen in onze systemen. Zo kunnen wij exact vaststellen of de door u opgegeven datum mogelijk is voor dat specifieke arrangement. Mocht de door u opgegeven datum niet realiseerbaar zijn, dan krijgt u dat uiteraard z.s.m. van ons te horen.
Hoe laat kan ik het arrangement laten beginnen?
De op deze website opgenomen uren en tijden zijn indicaties. Om u zo flexibel mogelijk tegemoet te komen, is het programma samen met u vast te stellen, inclusief de tijd en de duur van sommige onderdelen. Mocht het echt niet anders kunnen, dan geven wij dit z.s.m. aan u door.
Mogen we ook gewoon bij een andere groep aansluiten?
Helaas, het door u gereserveerde uitje is exclusief voor uw groep samengesteld. Zo geldt dit ook voor andere groepen die een arrangement hebben georganiseerd. Uitwisseling van personen tussen groepen onderling tijdens de duur van de uitjes is dan ook niet realiseerbaar.
Gaan de arrangementen van Arnhem Excursies ook gewoon door bij slecht weer?
Jazeker, al onze uitjes en arrangementen kunnen ook worden gerealiseerd bij slecht weer. Wij regelen de noodzakelijke regenjassen en paraplu’s en andere beschermende maatregelen.
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Arnhem Excursies kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Arnhem Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor elk bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Arnhem Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen en organiseren van het (voor u) ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes en de daarbij horende prijsconsequenties worden opgenomen.
Wanneer moet het door mij gekozen arrangement uiterlijk worden betaald?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst te worden voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan