Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Western Party in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit themafeest

Howdie! Welkom op de Western Party van Arnhem Excursies. Het hele feest is opgetuigd aan de hand van één centraal thema. Jawel, cowboys en indianen, pistolen en pijl en boog, de Marlboro Man op de prairie, the Great Wide Open en meer van dat soort zaken. Op z'n Amerikaans en geheel in stijl dus!

Ontdek de Western Party van Arnhem Excursies

Een Western Party heeft een aantal belangrijke ingrediënten nodig! Dat betekent ook dat jullie je in echte western kledij zullen moeten steken. Cowboyhoed, net pakje, stevige laarzen, holster met pistool en voor de dames is een kleurige indianentooi altijd een goed idee.

Na de workshop lassowerpen, waarbij je je vriend of vriendin in één soepele beweging naar je toe trekt, starten we met de paardenrace of probeer je zo lang mogelijk te blijven zitten op een bronstige rodeostier. Drink een glaasje in de saloon met je revolver in de aanslag en bekijk allerlei ongeschoren figuren (vrienden van je?). Onze DJ laat intussen je favoriete muziek horen uit de film 'Once upon a time in the West'.

Na deze enerverende avonturen maken jullie je op voor een originele workshop linedancing, waarbij je eindelijk eens de voetjes van de vloer gooit en de boel op stelten zet! Met je vingers aan je riem leer je de leukste danspassen! Even uithijgen bij onze cowgirls en een lekker biertje erbij..... je Western adventure kan niet meer stuk!

Inclusief:
  • Feestelijke ontvangst met likeurtje
  • Professionele DJ
  • Uitgebreid Buffet
  • Lekkere borrelhapjes
  • Optreden Western zanger(es)
  • Aankleding in stijl
  • Professionele fotograaf
  • In stijl gedecoreerde locatie
  • Elke dag te boeken bij Arnhem Excursies!

Optioneel:

Verleidelijke Western Girls
Rodeo
Workshop linedancing
De prijs is gebaseerd op onze vaste feestlocatie in het centrum van de stad.

Meer ingrediënten voor dit themafeest bijboeken of een BOB regelen?

Het hierboven aangeboden themafeest kan altijd worden aangevuld met ander entertainment, vervoer van en naar de feestlocatie of andere activiteiten. Bespreek jullie wensen met onze medewerkers voor een themafeest op maat!

Met minder personen deelnemen aan dit themafeest van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit themafeest aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan