Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Disco Party in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit themafeest

Een waanzinnig decor en een prachtig dansvloer, de sprankelende muziek van de Beegees, John Travolta en zijn onnavolgbare dansmoves, de vroege Michael Jackson, ze komen allemaal weer voorbij tijdens de swingende Disco Party van Arnhem Excursies. Deze party reserveer je voor een echte discoavond zoals het hoort inclusief een echte workshop disco dansen! Sfeer gegarandeerd!

Ontdek de altijd swingende Disco Party van Arnhem Excursies en Stay Alive!!!!

Op zoek naar die swingende discohits van de jaren '70? Tijdens deze discoparty komen ze allemaal weer voorbij. Wij nemen jullie mee naar een prachtig aangeklede ruimte waar een ruime dansvloer op jullie wacht. Kleed je aan in stijl en laat onze gastvrouwen jullie feestelijk verwelkomen met een glaasje bubbels.

Misschien heb je jezelf voor deze party in een origineel Afro gestoken of een wel heel strak broekje aangetrokken, alles mag om de sfeer te verhogen! Achter de professionele draaitafel staat jullie disco DJ de sterren uit de hemel te draaien. Alle bekende hits komen natuurlijk voorbij zodat je dansmoves goed uit de verf kunnen komen. The Beegees, KC and the Sunshine Band, ken je klassiekers!

Tijdens een echte Discodans workshop krijg je les van onze heupwiegende discodames. Elke stijve hark wordt een lenig dansbeest! Natuurlijk kan je nog even lekker 'doorgroven' in de Golden Lounge en genieten van een lekker hapje en drankje. Je kan je ook nog aanmelden voor onze Seventies quiz…. Lets Boogie…! Als je nog wat energie over hebt, verzorgen we ook nog een afterparty.

Inclusief:
  • Feestelijke ontvangst met bubbels
  • Professionele disco DJ
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar gedurende 4 uur
  • Uitgebreid buffet
  • Lekkere borrelhapjes
  • Aankleding en decor in discostijl
  • Workshop discodansen
  • Professionele fotograaf
  • Toplocatie hartje Arnhem
  • Elke dag te boeken bij Arnhem Excursies!

Optioneel:

Verlichte dansvloer
Discoband
De prijs is gebaseerd op onze vaste feestlocatie in het centrum van de stad.

Meer ingrediënten voor dit themafeest bijboeken of een BOB regelen?

Het hierboven aangeboden themafeest kan altijd worden aangevuld met ander entertainment, vervoer van en naar de feestlocatie of andere activiteiten. Bespreek jullie wensen met onze medewerkers voor een themafeest op maat!

Met minder personen deelnemen aan dit themafeest van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit themafeest aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan