Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Zumba in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

Swingend groepsuitje organiseren? Oefen een combinatie van Hiphop, Salsa, Merengue en Mambo met wat aerobics elementen daaraan toegevoegd. Dus dat wordt calorieën verbranden tijdens de altijd gezellige en opzwepende Zumba workshop van Arnhem Excursies!

Je krijgt gewoon meer energie van Zumba!

Toen choreograaf Alberto Perez in zijn thuisland Colombia een nieuwe dansstijl uitvond, wist hij nog niet hoeveel succes Zumba in fitnesscentra 'all over the world' zou hebben. Zumba is een combinatie van hiphopelementen, Salsa en Mambo afgewisseld met wat bijzondere aerobics bewegingen. Zumba is niet alleen leuk om te doen, het houdt je body soepel en strak.

Arnhem Excursies neemt jullie mee naar een ruime dansgelegenheid waar de instructeurs handenwrijvend op jullie staan te wachten. Onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur of instructrice leren jullie alle Zumba pasjes en genieten jullie gezamenlijk van de opzwepende muziek! Uiteraard kan er tijdens de workshop even genoten worden van een verkoelend drankje om daarna weer met volle energie de calorieën te verbranden.

De workshops van Arnhem Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Locatie hartje Arnhem
  • e boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Combineer deze workshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een workshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met een lunch, diner of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan