Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Smartlappen workshop in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

Voor alle nachtegaaltjes en iedereen die van de mooiste smartlappen en levensliederen houdt, deze smartlappen workshop van Arnhem Excursies is een zeer gezellig onderonsje met vrienden of familie. In een gezellig café in het centrum leren jullie je als een harmonisch koor te gedragen! Of je nou van een Guus Meeuwisje houdt of een Johnny Jordaantje...

Ontdek de altijd feestelijke smartlappen workshop van Arnhem Excursies

We nemen jullie mee naar het gezelligste café van Arnhem waar onze accordeonist al in staat te spelen. Jullie krijgen ieder een boekje waar maar liefst 40 smartlappen in staan waar jullie er eentje uit mogen kiezen. Onder vakkundige begeleiding worden daarna de bassen van de tenoren gescheiden en gaan we even inzingen. Vervolgens gaan we het centrum van Arnhem even laten genieten (opschrikken?) van jullie talent.

Klik hier voor een voorbeeld video van deze workshop!

Bonus!

Jullie doen het allemaal niet voor niets! De laatste 30 minuten nemen we jullie zangkunsten op en krijgen jullie de CD na afloop mee naar huis. En voor maar € 5,00 per CD zorgen wij dat jullie allemaal binnen een week een exemplaar in huis hebben! Zo kunnen jullie nog lekker nagenieten op de stereo thuis...

Tip!

Echt professioneel aan de smartlappen werken? Jullie kunnen ook een zanglerares inhuren die jullie vakkundig onder handen neemt. Bespreek de mogelijkheden met onze medewerkers.

Inclusief:
  • Accordeonist
  • CD opname
  • Tekstboekjes
  • Locatiehuur
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Combineer deze workshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een workshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met een lunch, diner of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan