Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Je eigen Videoclip Opnemen in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

Voor zomaar een cadeau voor jullie baas, om jullie voetbalvereniging op ludieke wijze te presenteren of om het huwelijkspaar een origineel cadeau te geven. En zeker ook voor aanstromende artiesten die zich nu wel eens aan de wereld willen laten zien op een originele manier. Tijdens deze workshop van Arnhem Excursies gaan we jullie videoclip 'from start to finish' in de steigers zetten. Professioneel opgenomen en gemonteerd.

Inclusief:
  • Cameraman
  • Regisseur
  • Dansinstructeur
  • DVD met videoclip
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Jullie droom wordt werkelijkheid

Hebben jullie ambities als band of wil je gewoon een ludieke clip opnemen voor je baas of wil je samen met al je vrienden een clip maken voor het aanstaande huwelijkspaar? Welke redenen jullie ook hebben om je op beeld te laten vastleggen, wij hebben een professionele studio klaar staan om jullie clip af te monteren en de beelden met de muziek de synchroniseren. Uiteraard zal je wel even moeten nadenken over het scenario van de clip en op welke locatie deze moet worden opgenomen.

Klik hier om de voorbeeldvideo "Videoclip Opnemen"in Arnhem van Arnhem Excursies te bekijken.

Beeldkwaliteit en eindmontage

De clip wordt vervolgens vastgelegd door middel van twee 'Sony 3ccd' (of vergelijkbare) camera’s en de beelden worden gemonteerd. Na een week krijg je de complete clip aangeleverd op CD en kan jullie carrière vanaf nu alleen maar bergopwaarts gaan!

Zet de opname op YouTube en wie weet sta je over een maand bij DWDD.

Combineer deze workshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem
Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een workshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met een lunch, diner of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan