Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Sieraden Maken in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

Ze zijn altijd veels te duur in de winkel en je kan tegenwoordig ook heel simpel zelf de mooiste sieraden maken. Sieraden die niet zoveel hoeven te kosten maar die er toch prachtig uitzien rond je nek of pols! Leer hoe je de mooiste kraaltjes aaneenrijgt en hoe je van niets iets kan maken tijdens deze gezellige Sieraden Workshop van Arnhem Excursies!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Kralen en materialen
  • Te boeken op de door jullie gewenste tijdstip en locatie!

Even creatief te werk gaan samen met vriendinnen

Maak je eigen armband, halsketting of oorbellen tijdens deze gezellige workshop van Arnhem Excursies. Bedenk een ontwerp en werk deze vervolgens uit met wat kraaltjes en andere materialen. Moet het blingbling zijn of juist bescheiden, hoe groot moet het worden en hoe eigenzinnig moet het zijn? Elke sieradenontwerper is ooit met bijna niets begonnen. Voor deze workshop hebben wij in ieder geval de noodzakelijke materialen voor jullie klaar staan.

Tussendoor serveren we een vers kopje koffie of thee. Jullie kunnen echt van alles verzinnen tijdens deze workshop; een sleutelhanger, een speciale ketting of een armband voor je geliefde.

Onder enthousiaste begeleiding weten jullie in betrekkelijk korte tijd prachtige sieraden te maken. Als je eerdaags langs die dure juwelier loopt dan weet je in ieder geval hoe het anders kan!

De workshops van Arnhem Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Combineer deze workshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een workshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met een lunch, diner of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan