Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Naaktmodel Schilderen in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van deze workshop

Het menselijk lichaam in detail leren vastleggen op doek? Tijdens deze schilderworkshop van Arnhem Excursies wordt 'het menselijk naakt' van top tot teen bekeken. Het is één van de moeilijkste onderdelen van de schilderskunst maar het is zo prachtig als het goed lukt. Je hoeft geen professional om deel te nemen aan deze workshop, maar het is wel handig als je al eens een penseel of een potlood in je handen hebt gehad.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Schildersmateriaal
  • Model
  • Locatiehuur
  • Op elke dag en op elk tijdstip te boeken bij Arnhem Excursies!

Voor iedereen die het menselijk lichaam wilt leren schilderen

Een naakt model leren schilderen begint met potlood of houtskool. Het lichaam is een ingewikkeld stelsel van spieren en pezen, dus als het even kan krijg je gelijk een anatomische les van jullie begeleider.

Na de anatomische les kan je een eerste schets maken en deze verfijnen tot iets dat er op begint te lijken. Aan de hand van inleidende oefeningen leer je je eigen weergave van het naaktmodel te creëren. Dat kan op een realistische of abstracte manier, niet elk naakt hoeft gelijk tot in de puntjes te worden uitgewerkt.

Hoe dan ook, het schilderen van mensen is fascinerend, dat zal je zelf ervaren. En dan nog tot slot; Een beetje schilder laat zich natuurlijk niet afleiden van zijn werk, behalve door een wel heel leuk naaktmodel!

De workshops van Arnhem Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Combineer deze workshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een workshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met een lunch, diner of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan