Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Mozaïek workshop in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van deze workshop

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje of groepsuitje in Arnhem? Creatief bezig zijn met prachtige gekleurde steentjes, zelf een tafelblad maken of een prachtige schaal? Het kan allemaal tijdens deze mozaïek workshop van Arnhem Excursies. Onder enthousiaste begeleiding gaan jullie in groepen of individueel aan de slag om prachtige patronen te maken.

Creatief iets fabrieken met mozaïeken!

Mozaïeken maken is een eeuwenoud ambacht, dat al in de oudheid werd gebruikt om bepaalde kunstwerken en gebouwen te versieren, vooral ook in de moslimwereld. Tafelbladen bedrijfslogo's, het wapen van de familie, je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel in een prachtige mozaïekcollage te verwerken. Tijdens de workshop is er keuze uit een unieke collectie glassteentjes in meer dan 500 kleuren, bestaande uit onder andere Italiaans, Frans, Amerikaans en Chinees glas.

Voordat je begint met het aanbrengen van de steentjes, zal je eerst over het ontwerp moeten nadenken en hoe je dat ontwerp uitlegt over het gebruiksvoorwerp dat je wilt bekleden. Jullie begeleider legt het jullie allemaal uit.

De workshops van Arnhem Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie centrum Arnhem
  • Materiaal, diverse kleuren steentjes en gereedschap
  • Op elke dag en op elk tijdstip te boeken bij Arnhem Excursies!

Combineer deze workshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een workshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met een lunch, diner of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan