026 820 03 69
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit

Wie is de Rat Dinerspel in Arnhem

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje

Samenvatting van dit vrijgezellenfeest

Wie is de Rat Dinerspel in Arnhem

Een vrijgezellenfeest op basis van Wie is de Rat maar dan speciaal georganiseerd rondom jullie vrijgezellenavond! De ideale combinatie van spanning, avontuur en culinair genieten! In teams gaan jullie aan de slag om allerlei uitdagende opdrachten te volbrengen. Ondertussen schuif je aan in drie verschillende restaurants voor weer een ander verrukkelijk gerecht.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Gegarandeerde teambuilding
  • Prijs voor het beste team en de slimste Rat
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

Altijd feestelijk op pad tijdens Wie is de Rat!

Dat wordt dus niet abseilen van rotspartijen of in Ijsland een vulkaan beklimmen, maar gewoon uitdagende opdrachten doen in het hart van Arnhem en onder de hand ook nog lekker eten. In het geheim wordt per team een Rat aangewezen die alles in ’t werk stelt om jullie karretje in de poep te rijden. Dus de vraag is, wie vertrouw je en wie vertoont wat raar gedrag. Dit groepsuitje draait om teambuilding, doorzettingsvermogen en inventiviteit. Welk team weet de opdrachten binnen de gestelde tijd uit te voeren en in welk team kreeg de Rat de overhand? Tussen de bedrijven door laten we jullie genieten van de lekkerste gerechten in maar liefst die verschillende restaurants.

Wie is de Rat wordt gespeeld aan de hand van verschillende spelronden, waarbij vragen moeten worden beantwoord, spelletjes worden gespeeld en raadsels worden opgelost. Aan jullie de taak om er voor te zorgen zoveel mogelijk uitdagingen succesvol af te ronden.

Wie is de Rat finale

Spectaculair? Verrassend? Een slimme Rat kan zijn identiteit altijd goed geheim houden. De taak van deze oplichter is om de teaminzet te verpulveren. De uitdaging is om iedereen goed in de gaten te houden, want hij of zij laat altijd wel een steekje vallen! In het laatste restaurant wordt het beste team in ’t zonnetje gezet en wordt de identiteit van de Rat eindelijk onthuld. Tijdens het dessert kan daarna nog even worden geproost op het aanstaande huwelijk! Veel plezier!

Programma-indicatie:

17.30 – 18.30 Voorgerecht
18.30 – 20.00 Wie is de Rat deel 1
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Wie is de Rat deel 2
22.00 – 22.30 Dessert

Over de vrijgezellenfeesten van Arnhem Excursies

Onze vrijgezellenfeesten worden in detail georganiseerd en altijd vooraf goed doorgesproken. Voor de vrijgezel of vrijgezellin moet het natuurlijk een fantastische middag of avond worden. Bespreek de details met onze medewerkers, elk arrangement kan naar wens aangepast worden.

Met minder personen deelnemen aan dit vrijgezellenfeest van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit vrijgezellenfeest aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Kan ik mijn rondleiding of uitje in Arnhem ook in een andere taal laten verzorgen?
Ja, dat kan zeker. Wij beschikken over een groot aantal gidsen en begeleiders die ook in een andere taal prima uit de voeten kunnen.
Ik wil een arrangement boeken, maar ik kom niet aan het minimum aantal deelnemers, kan ik dat uitje dan wel boeken?
Jazeker, dan kan nog steeds. Wij vragen dan wel dat u het minimum boekingsbedrag wat voor dat arrangement geldig is, aan ons overmaakt.
Waar in Arnhem starten de arrangementen van Arnhem Excursies?
De meeste arrangementen, rondleidingen en uitjes starten vanuit het centrum van Arnhem. Indien er een andere locatie gekozen is, krijgt u dat ruim van te voren van ons te horen.
Ik heb een speciale datum in gedachte voor mijn uitje, kan ik op elke datum boeken?
Wij controleren de door u opgegeven datum met de openingen in onze systemen. Zo kunnen wij exact vaststellen of de door u opgegeven datum mogelijk is voor dat specifieke arrangement. Mocht de door u opgegeven datum niet realiseerbaar zijn, dan krijgt u dat uiteraard z.s.m. van ons te horen.
Hoe laat kan ik het arrangement laten beginnen?
De op deze website opgenomen uren en tijden zijn indicaties. Om u zo flexibel mogelijk tegemoet te komen, is het programma samen met u vast te stellen, inclusief de tijd en de duur van sommige onderdelen. Mocht het echt niet anders kunnen, dan geven wij dit z.s.m. aan u door.
Mogen we ook gewoon bij een andere groep aansluiten?
Helaas, het door u gereserveerde uitje is exclusief voor uw groep samengesteld. Zo geldt dit ook voor andere groepen die een arrangement hebben georganiseerd. Uitwisseling van personen tussen groepen onderling tijdens de duur van de uitjes is dan ook niet realiseerbaar.
Gaan de arrangementen van Arnhem Excursies ook gewoon door bij slecht weer?
Jazeker, al onze uitjes en arrangementen kunnen ook worden gerealiseerd bij slecht weer. Wij regelen de noodzakelijke regenjassen en paraplu’s en andere beschermende maatregelen.
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Arnhem Excursies kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Arnhem Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor elk bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Arnhem Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen en organiseren van het (voor u) ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes en de daarbij horende prijsconsequenties worden opgenomen.
Wanneer moet het door mij gekozen arrangement uiterlijk worden betaald?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst te worden voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan