Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Dinerspel in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit vrijgezellenfeest

Wie is de Rat Dinerspel in Arnhem

Een vrijgezellenfeest op basis van Wie is de Rat maar dan speciaal georganiseerd rondom jullie vrijgezellenavond! De ideale combinatie van spanning, avontuur en culinair genieten! In teams gaan jullie aan de slag om allerlei uitdagende opdrachten te volbrengen. Ondertussen schuif je aan in drie verschillende restaurants voor weer een ander verrukkelijk gerecht.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Gegarandeerde teambuilding
  • Prijs voor het beste team en de slimste Rat
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

Altijd feestelijk op pad tijdens Wie is de Rat!

Dat wordt dus niet abseilen van rotspartijen of in Ijsland een vulkaan beklimmen, maar gewoon uitdagende opdrachten doen in het hart van Arnhem en onder de hand ook nog lekker eten. In het geheim wordt per team een Rat aangewezen die alles in ’t werk stelt om jullie karretje in de poep te rijden. Dus de vraag is, wie vertrouw je en wie vertoont wat raar gedrag. Dit groepsuitje draait om teambuilding, doorzettingsvermogen en inventiviteit. Welk team weet de opdrachten binnen de gestelde tijd uit te voeren en in welk team kreeg de Rat de overhand? Tussen de bedrijven door laten we jullie genieten van de lekkerste gerechten in maar liefst die verschillende restaurants.

Wie is de Rat wordt gespeeld aan de hand van verschillende spelronden, waarbij vragen moeten worden beantwoord, spelletjes worden gespeeld en raadsels worden opgelost. Aan jullie de taak om er voor te zorgen zoveel mogelijk uitdagingen succesvol af te ronden.

Wie is de Rat finale

Spectaculair? Verrassend? Een slimme Rat kan zijn identiteit altijd goed geheim houden. De taak van deze oplichter is om de teaminzet te verpulveren. De uitdaging is om iedereen goed in de gaten te houden, want hij of zij laat altijd wel een steekje vallen! In het laatste restaurant wordt het beste team in ’t zonnetje gezet en wordt de identiteit van de Rat eindelijk onthuld. Tijdens het dessert kan daarna nog even worden geproost op het aanstaande huwelijk! Veel plezier!

Programma-indicatie:

17.30 – 18.30 Voorgerecht
18.30 – 20.00 Wie is de Rat deel 1
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Wie is de Rat deel 2
22.00 – 22.30 Dessert

Over de vrijgezellenfeesten van Arnhem Excursies

Onze vrijgezellenfeesten worden in detail georganiseerd en altijd vooraf goed doorgesproken. Voor de vrijgezel of vrijgezellin moet het natuurlijk een fantastische middag of avond worden. Bespreek de details met onze medewerkers, elk arrangement kan naar wens aangepast worden.

Met minder personen deelnemen aan dit vrijgezellenfeest van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit vrijgezellenfeest aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan