Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tapas Stappen Tour in Arnhem

Details over dit uitje

Tapas, wie kent ze niet? Tijdens deze culinaire avond van Arnhem Excursies gaan jullie in de binnenstad proeven van de lekkerste hapjes uit de Spaanse keuken. Tijdens dit Tapas stappen arrangement krijgen jullie van onze gids de leukste verhalen te horen over de etablissementen en het uitgaansleven in Arnhem. Jullie komen in verschillende restaurants tijdens deze tour, in elk etablissement staat weer een nieuwe Tapas verrassing te wachten.

Ontdek Tapas Stappen tijdens jullie bedrijfsuitje of groepsuitje

Pinchos (kleine belegde broodjes), gemarineerde ansjovis, van die Tapas krijg je flink wat dorst. Gelukkig drinkt jullie gids een pilsje mee en kom je meer te weten over het Arnhemse uitgaansleven en de stad in het algemeen.

Lekker Grand Dessert en daarna nog even stappen!

Jullie zullen je zeker vermaken tijdens deze gevarieerde stadswandeling in combinatie met al die lekkere hapjes. Als afsluiting genieten jullie van een fantastisch grand dessert. Uiteraard is er daarna nog genoeg tijd om met vrienden of collega's even door te zakken in een gezellig café.

Programma-indicatie:

18.00 - 18.45 Voorgerecht
18.45 - 19.45 Tour
19.45 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Tour
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen Tapas diner in 3 restaurants
  • Professionele gids tijdens de Tour
  • Elke avond te boeken bij Arnhem Excursies!

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor dit avondarrangement! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee op elk adres waar jullie komen.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan