Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Dinner Game in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje of bedrijfsuitje in Arnhem

Jullie willen een komisch en knotsgek vrijgezellenfeest of groepsuitje organiseren? Crazy 88 was vroeger een bekend Tv-programma van BNN waarin teams de meest dwaze opdrachten moesten uitvoeren. Kijken wie het meest durft? Doe mee aan de Crazy Dinner Game van Arnhem Excursies en geniet ook nog eens van een heerlijk 3-gange diner. Het ideale avondarrangement voor idioten, durfals en doorzetters!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding tijdens de Crazy Game
  • Teambuilding
  • Gebruik van videocamera
  • Alle filmpjes digitaal toegestuurd
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie restaurants naar keuze
  • Elke avond te boeken bij Arnhem Excursies!

Crazy avondje uit in Arnhem? How crazy can you get?

Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Elk team krijgt via telefoons te horen welke opdracht nu weer moet worden uitgevoerd. Tijdens dit doldwaze stadsavontuur komt elke team in drie verschillende restaurants om te genieten van weer een ander hapje en drankje. Ja, deze aflevering van de Crazy Game is ook een culinair evenement! Ook worden alle avonturen op film vastgelegd voor het nageslacht! Kijk nu eens! Pappa deed wel erg gek!

Tijdens het soldaat maken van het dessert in het laatste etablissement zal uitgezocht worden wie van jullie er met onze fantastische hoofdprijs naar huis gaat! Met onze jury kan niet worden gedelibereerd!

Natuurlijk krijgen jullie de opgenomen filmpjes thuisgestuurd, zodat je nog even kan nagenieten van de rare fratsen die jullie hebben uitgehaald. Have fun crazy people!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Crazy Game deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Crazy Game deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor dit avondarrangement! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee op elk adres waar jullie komen.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan