Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sushi workshop in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van deze workshop

Wil je lekkere Sushi gerechten leren maken? Tijdens deze workshop ga je onder enthousiaste begeleiding de mooiste Sushi hapjes op tafel zetten. Deze workshop leert je van A tot Z de geheimen van de Japanse keuken en na afloop gaan jullie de gemaakte hapjes ook lekker zelf opeten. Ideaal voor dat speciale groepsuitje met vrienden of collega's en iedereen die van lekker eten houdt.

Inclusief:
  • Kookles
  • Sushi diner
  • Gebruik van keukengerei en recepten
  • Locatie hartje Arnhem
  • Op elke dag en op elk tijdstip te boeken bij Arnhem Excursies!

De echte Arnhemse delicatessenworkshop voor liefhebbers

Sushi is binnen enkele jaren erg populair geworden en dat is niet zo vreemd natuurlijk. Het is gezond, mooi om naar te kijken en vooral erg lekker. Ooit wel eens zelf aan de slag willen gaan om Sushi gerechten op tafel te zetten? Deze workshop leert jullie in korte tijd alles wat je moet weten over de meest verse ingrediënten waarmee je dat kunt doen. Het leuke van deze workshop is ook dat jullie na afloop gezamenlijk de hapjes gaan opeten.

Een lekkere Sushi-maaltijd begint met een zorgvuldige voorbereiding. Onder het genot van wat groene thee of 'sake' en met een erg scherp mes in de aanslag, volgen jullie de instructies. Probeer geen acrobatische toeren uit te halen zoals in de meeste Japanse restaurants te zien is, probeer eerst maar eens een lekkere Sushi te maken.

Vegetariërs zijn bij ons ook aan het goede adres. De ingrediënten zijn erg gevarieerd, zodat ook overheerlijke vegetarische sushi kan worden gemaakt. Kijk mee in onze Japanse keuken en leer deze Oosterse bereidingswijze van A tot Z. Eet smakelijk!

Combineer deze workshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een workshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met een lunch, diner of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje of bedrijfsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan