Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Step Challenge in Arnhem

Details over dit uitje

Steppen is leuk, steppen met een beetje competitie is nog veel leuker! In teams strijden jullie tegen elkaar voor de prachtige hoofdprijs. Door flink door te steppen en verschillende puzzels en opdrachten op te lossen, komt de finish steeds dichterbij!

'Step' er eens helemaal uit tijdens jullie groepsuitje of bedrijfsuitje

Het gaat er niet om welk team het hardste kan rijden op die kickbikes, het gaan erom wie de opdrachten zo snel mogelijk weet op te lossen en zo de juiste route door Arnhem weet te bepalen. Elke opdracht leidt weer naar een andere, maar hoe kom je daar het snelst? Nou heb je altijd van die natuurtalenten die gewoon zowel motorisch als analytisch boven het maaiveld uitsteken. Maak die persoon de leider van jullie stepteam! Een beetje teambuilding, een beetje creativiteit en doorzettingsvermogen, er wordt tijdens de stepchallenge wel wat gevraagd!

De opdrachten

Het zijn geen kruiswoordpuzzels natuurlijk, maar jullie ontdekken wel allerlei grappige en verrassende details aan de diverse Arnhemse straten en wijken waar jullie doorheen steppen. Dus hou je ogen goed open en probeer daar te stoppen waar het echt nodig is.

De finale van jullie groepsuitje

Na afloop van de stepchallenge komt iedereen weer bij elkaar in een gezellig café of op een zonnig terras voor de prijsuitreiking. Na afloop kan even worden geproost en van een lekker biertje of drankje worden genoten. Cheers!

Inclusief
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Kleine voor onderweg
  • Fraaie kickbike (step) voor iedere deelnemer
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan