Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Salsa-Tapas-Swingnight in Arnhem

Details over dit uitje

Waarom zijn die Latijns-Amerikaanse dansen zo populair? Omdat het de ideale sfeer creëert voor een beetje vrijgezellenfeest of zwoele bedrijfsparty! En de heren vinden het leuk omdat de dames er zo vrolijk van worden. Bij Arnhem Excursies boek je nu de Salsa-Tapas Swingnight, een feest dat doordrenkt is van de Latijns-Amerikaanse culinaire traditie, dans en muziek.

17.00 - 18.00 Begin de avond met een swingende Salsa Workshop

Havanna, 1953, vanuit één van de toenmalige clubs klinkt een opzwepend ritme, life gespeeld door de beste straatmuzikanten van weleer. Als je van Salsa en Merenque houdt, dan starten we deze party met een swingende salsa workshop. Leer de leukste Latijns-Amerikaanse dansen en hou je partner stevig vast! Wij verwelkomen jullie op onze ruime dansvloer!

18.15 - 20.30 Geniet van een uitgebreid tapas diner

Na de workshop kunnen jullie even lui onderuit zakken en napraten over de opgedane ervaringen. Ondertussen krijgen jullie een variëteit aan Spaanse gerechten voorgeschoteld, de één nog lekkerder dan de ander. Misschien hebben jullie hierna alweer zin om met de voetjes van de vloer te gaan! Niets houdt je tegen, de avond is nog jong, dat wordt stappen tot in de late uurtjes!

Inclusief:
  • Salsa workshop
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie hartje Arnhem
  • Uitgebreid 3-gangen tapas diner
  • Elke avond te boeken bij Arnhem Excursies!

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor dit avondarrangement! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee tijdens het diner.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan