Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Diner – Kroegentocht in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit vrijgezellenfeest

Diner - Kroegentocht in Arnhem

Hèt ideale arrangement voor elk vrijgezellenfeest dat vooral uitbundig en vrolijk moet zijn en voor iedereen die het centrum van Arnhem niet echt goed kent. Ga met ons mee naar het lekkerste restaurant van dit moment en volg onze eigen kroegtijger om de gezelligste café's en uitgaansgelegenheden van de stad te ontdekken.

18.00 - 20.00 Vrijgezellendiner

Geniet voordat jullie aan die kroegentocht gaan beginnen van een voortreffelijk diner met een heerlijk stukje vlees of een, speciaal voor deze avond geprepareerde, vegetarische verrassing. Jullie kunnen uiteraard geheel naar wens een geschikt restaurant uitkiezen, wij hebben een mooi lijstje voor jullie klaar liggen.

20.00 - 23.00 Kroegentocht

In elke stad tref je die gezellige, altijd populaire kroegen waar de tap altijd staat te bruisen van plezier. Dat soort kroegen zoeken we dus, etablissementen met karakter en wat leuk publiek. Loop mee met onze gids die van alles af weet over de meest populaire uitgaanslocaties van dit moment, iemand die grappige verhalen kan vertellen over het kroegleven in de stad.

Bovenstaande programma kan naar wens worden aangepast. In plaats van een kroegentocht kan je ook nog tal van andere gezellige evenementen en spelprogramma's organiseren na het diner. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers.

Over de vrijgezellenfeesten van Arnhem Excursies

Onze vrijgezellenfeesten worden in detail georganiseerd en altijd vooraf goed doorgesproken. Voor de vrijgezel of vrijgezellin moet het natuurlijk een fantastische middag of avond worden. Bespreek de details met onze medewerkers, elk arrangement kan naar wens aangepast worden.

Inclusief:
  • Uitgebreid diner in een restaurant naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding tijdens de kroegentocht (nuchtere gids!)
  • 4 drankjes uit de Hollandse bar tijdens de rondleiding per persoon
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

Met minder personen deelnemen aan dit vrijgezellenfeest van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit vrijgezellenfeest aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan