Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stand Up Comedy Dinner in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje of bedrijfsuitje in Arnhem

Even goed lachen tijdens jullie vrijgezellenfeest of personeelsuitje? Tijdens het Stand Up Comedy Dinner van Arnhem Excursies wordt het genieten van de snelle grappen van een professionele stand-up comedian onder het genot van een uitgebreid 3-gangen diner. Trek je mooiste kleren aan en geniet met vrienden en vriendinnen van een zeer feestelijke avond!

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Professionele stand-up comedian
  • Locatie hartje Arnhem
  • Elke avond te boeken bij Arnhem Excursies!

Ontdek het Stand-up Comedy Dinner van Arnhem Excursies

Voor deze bijzondere feestavond hebben wij de beste stand-up comedians voor jullie klaar staan. De grappen worden in hoog tempo op jullie afgevuurd. Entertainment van de bovenste plank en wat nog beter is, je kan ook heerlijk eten tijdens de performance.

Voorzien van de meest hilarische improvisaties komen jullie deze avond prima door! Sommige mensen hebben er een vak van gemaakt om anderen te laten lachen, ook deze keer genieten jullie van topkwaliteit op het gebied van stand-up komedie en conferences!

Prima opwarmer voor een kroegentocht!

Wil je hierna nog even gezellig stappen met vrienden en vriendinnen? Laat het ons even weten, wij weten nog een paar aardige kroegen en clubs te vinden in Arnhem!

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor dit avondarrangement! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee tijdens dit Stand-Up Comedy Dinner.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan