Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Solextour in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

Alles is vintage tijdens deze Solextour van Arnhem Excursies. Op echte authentieke solexen knorren jullie door de stad samen met een gids die leuke verhalen weet te vertellen over de geschiedenis van de stad. De tour brengt jullie langs alle bekende monumenten en die rechte fietspaden waar je echt gas kan geven!

Groepsuitje organiseren? Ontdek de Solextour van Arnhem Excursies

Een solex, dat is toch zo'n ding waar je grootmoeder nog op gereden heeft? Jazeker, de uit de jaren '60 afkomstige tweewieler was in die jaren een zeer populair vervoersmiddel. Ze maakten misschien wel wat geluid, maar nog niet zo erg als wat je tegenwoordig allemaal in de stad voorbij hoort knetteren.

Samen met jullie professionele gids gaan jullie een ritje maken door de binnenstad van Arnhem. Misschien zoeken we er ook gelijk wat vintage helmen bij, zo'n leren lap om je hoofd.

Geniet van Arnhem en omgeving tijdens deze tour en jaag de omstanders een beetje schrik aan! Als geboren solexnozem moet u wel af en toe afstappen om het beestje weer 'aan te lopen'. Maar daar draait u uw hand natuurlijk niet voor om! Lekker doorknetteren dan maar!

Inclusief:
  • Ontspannen pauze in Arnhems café
  • Enthousiaste begeleiding
  • Huur van de solexen
  • Op elke dag te boeken bij Arnhem Excursies!

Combineer dit groepsuitje met een lunch of diner

Willen jullie even lekker lunchen of dineren voor of na deze solextour? Bij Arnhem Excursies boek je op maat een compleet arrangement voor jullie groepsuitje of bedrijfsuitje.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan