Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Schilder & Action Painting workshop in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

schilderworkshop in arnhem

Gooi alle creatieve remmen los in een 300 m2 groot atelier samen met vrienden of collega's onder leiding van een echte kunstenaar! Deze action painting workshop is juist het tegenovergestelde van traditioneel schilderen want tijdens deze workshop kan je echt al je energie de vrije loop laten en welk doek dan ook, klein of groot, op je eigen manier inkleuren. De workshop is ook uitermate geschikt voor de wat grotere groepen of speciale bedrijfsuitjes maar één ding is zeker; trek wat oude kleren aan want er zal zeker worden gemorst!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 Drankje p.p.
  • Diverse workshopthema's mogelijk
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip!

Groepsuitje of bedrijfsuitje zoals Herman Brood het graag zou hebben gezien!

Supergrote doeken, spuitbussen, groter emmers vol met diverse kleuren verf en ladders om de bovenste regionen te bereiken. Tijdens deze workshop staat jullie echt alles ter beschikking om Action Painting te bedrijven. Het mag snel, het mag langzaam, maar hoe dan ook kunnen jullie aan de gang met het beste gereedschap dat een beetje artistiekeling nodig heeft.

Kies uit diverse workshopthema's

Jullie kunnen kiezen uit diverse thema's voor deze workshop. Zo kan je samen aan een groot doek werken of allemaal eerst individueel aan de gang gaan. Kies uit thema's zoals:

Vrij Schilderen - ga lekker individueel aan de slag met verf, penselen en spuitbussen om een fantastische creatie op het doek te krijgen.
Bedrijfskleuren - maak samen een fraai kunstwerk waarin de kleuren van jullie bedrijfslogo zijn opgenomen.
Iets voor op kantoor - ga samen aan de slag om een uniek schilderij voor kantoor te creëren
'It takes two to tango' - In koppels gaan jullie aan het werk om een zelf gekozen thema uit te werken
Feestvarken - Ga eerst individueel aan de slag en maak daarna gezamenlijk een groot doek voor het feestvarken (de aanstaande bruid of gom of de jarige)
Double Vision: uitgebreide vrije mikkende, druppelende, gooiende en spuitende schildersessie, waarin elke deelnemer zijn eigen tweeluik gaat schilderen.
Workshop op locatie - de wanden van jullie kantoor van de mooiste kleuren voorzien onder artistieke begeleiding? Dat kan zeker! Bespreek de mogelijkheden met onze medewerkers!Combineer deze schilderworkshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem
Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een workshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met een lunch, diner of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan