026 820 03 69
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Schilder & Action Painting workshop in Arnhem

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

Schilder & Action Painting workshop in Arnhem

Gooi alle creatieve remmen los in een 300 m2 groot atelier samen met vrienden of collega's onder leiding van een echte kunstenaar! Deze action painting workshop is juist het tegenovergestelde van traditioneel schilderen want tijdens deze workshop kan je echt al je energie de vrije loop laten en welk doek dan ook, klein of groot, op je eigen manier inkleuren. De workshop is ook uitermate geschikt voor de wat grotere groepen of speciale bedrijfsuitjes maar één ding is zeker; trek wat oude kleren aan want er zal zeker worden gemorst!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 Drankje p.p.
  • Diverse workshopthema's mogelijk
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip!

Groepsuitje of bedrijfsuitje zoals Herman Brood het graag zou hebben gezien!

Supergrote doeken, spuitbussen, groter emmers vol met diverse kleuren verf en ladders om de bovenste regionen te bereiken. Tijdens deze workshop staat jullie echt alles ter beschikking om Action Painting te bedrijven. Het mag snel, het mag langzaam, maar hoe dan ook kunnen jullie aan de gang met het beste gereedschap dat een beetje artistiekeling nodig heeft.

Kies uit diverse workshopthema's

Jullie kunnen kiezen uit diverse thema's voor deze workshop. Zo kan je samen aan een groot doek werken of allemaal eerst individueel aan de gang gaan. Kies uit thema's zoals:

Vrij Schilderen - ga lekker individueel aan de slag met verf, penselen en spuitbussen om een fantastische creatie op het doek te krijgen.
Bedrijfskleuren - maak samen een fraai kunstwerk waarin de kleuren van jullie bedrijfslogo zijn opgenomen.
Iets voor op kantoor - ga samen aan de slag om een uniek schilderij voor kantoor te creëren
'It takes two to tango' - In koppels gaan jullie aan het werk om een zelf gekozen thema uit te werken
Feestvarken - Ga eerst individueel aan de slag en maak daarna gezamenlijk een groot doek voor het feestvarken (de aanstaande bruid of gom of de jarige)
Double Vision: uitgebreide vrije mikkende, druppelende, gooiende en spuitende schildersessie, waarin elke deelnemer zijn eigen tweeluik gaat schilderen.
Workshop op locatie - de wanden van jullie kantoor van de mooiste kleuren voorzien onder artistieke begeleiding? Dat kan zeker! Bespreek de mogelijkheden met onze medewerkers!Combineer deze schilderworkshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem
Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een workshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met een lunch, diner of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Kan ik mijn rondleiding of uitje in Arnhem ook in een andere taal laten verzorgen?
Ja, dat kan zeker. Wij beschikken over een groot aantal gidsen en begeleiders die ook in een andere taal prima uit de voeten kunnen.
Ik wil een arrangement boeken, maar ik kom niet aan het minimum aantal deelnemers, kan ik dat uitje dan wel boeken?
Jazeker, dan kan nog steeds. Wij vragen dan wel dat u het minimum boekingsbedrag wat voor dat arrangement geldig is, aan ons overmaakt.
Waar in Arnhem starten de arrangementen van Arnhem Excursies?
De meeste arrangementen, rondleidingen en uitjes starten vanuit het centrum van Arnhem. Indien er een andere locatie gekozen is, krijgt u dat ruim van te voren van ons te horen.
Ik heb een speciale datum in gedachte voor mijn uitje, kan ik op elke datum boeken?
Wij controleren de door u opgegeven datum met de openingen in onze systemen. Zo kunnen wij exact vaststellen of de door u opgegeven datum mogelijk is voor dat specifieke arrangement. Mocht de door u opgegeven datum niet realiseerbaar zijn, dan krijgt u dat uiteraard z.s.m. van ons te horen.
Hoe laat kan ik het arrangement laten beginnen?
De op deze website opgenomen uren en tijden zijn indicaties. Om u zo flexibel mogelijk tegemoet te komen, is het programma samen met u vast te stellen, inclusief de tijd en de duur van sommige onderdelen. Mocht het echt niet anders kunnen, dan geven wij dit z.s.m. aan u door.
Mogen we ook gewoon bij een andere groep aansluiten?
Helaas, het door u gereserveerde uitje is exclusief voor uw groep samengesteld. Zo geldt dit ook voor andere groepen die een arrangement hebben georganiseerd. Uitwisseling van personen tussen groepen onderling tijdens de duur van de uitjes is dan ook niet realiseerbaar.
Gaan de arrangementen van Arnhem Excursies ook gewoon door bij slecht weer?
Jazeker, al onze uitjes en arrangementen kunnen ook worden gerealiseerd bij slecht weer. Wij regelen de noodzakelijke regenjassen en paraplu’s en andere beschermende maatregelen.
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Arnhem Excursies kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Arnhem Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor elk bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Arnhem Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen en organiseren van het (voor u) ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes en de daarbij horende prijsconsequenties worden opgenomen.
Wanneer moet het door mij gekozen arrangement uiterlijk worden betaald?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst te worden voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan