Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding met gids door Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje van Arnhem Excursies

Gezellige rondleiding met professionele stadsgids die van alles vertelt over de monumenten waar jullie langs komen en de historie van Arnhem in het algemeen. Gebouwen worden gekoppeld aan bijzondere verhalen en anekdotes.

Ontdek Arnhem samen met een professionele gids!

Als u aan Arnhem denkt dan denkt u waarschijnlijk aan de Tweede Wereldoorlog toen de stad het toneel was van vele oorlogshandelingen. Maar Arnhem is veel meer, de stad kent een historie die teruggaat tot de 9e eeuw. In het centrum zijn nog talloze oude monumenten te bezichtigen en sporen uit de Romeinse tijd te ontdekken. Wandel samen met de gids langs de meest markante plekken van de stad en luister naar zijn of haar boeiende vertellingen. Onderweg genieten we even van het stadsleven op een zonnig terras of in een gezellig café.

Inclusief:
  • Pauze in gezellig Arnhems café of terras
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Meer over de rondleidingen van Arnhem Excursies

De middeleeuwse kelders onder de stad, de prachtig aangelegde singels of diverse Jugendstil gebouwen, Arnhem biedt u veel bezienswaardigheden als u van plan bent een rondleiding te organiseren. Vertel ons wat u wensen zijn en wij maken er een prachtige en boeiende rondleiding van!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan