Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kaasproeverij in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van deze workshop

Proef de lekkerste kaassoorten tijdens de Kaasproeverij van Arnhem Excursies! De ideale manier om jullie groepsuitje of bedrijfsuitje lekker smeuïg en romig te beginnen. Uiteraard krijgen jullie tijdens de proeverij ook boeiende uitleg van onze kaasspecialisten. Tip! Organiseer deze kaasproeverij voor of na een leuke rondleiding of stadswandeling van Arnhem Excursies!

Inclusief:
  • Proeven van diverse kaassoorten
  • Enthousiaste begeleiding
  • Bijpassende drankjes als port en wijn
  • Prachtige locatie hartje Arnhem
  • Op elke dag en op elk tijdstip te boeken bij Arnhem Excursies!

Kaas leren proeven

Zoeken jullie een speciaal groepsuitje of bedrijfsfeest? Tijdens deze workshop krijgen jullie van alles te horen over het bereiden en rijpen van diverse nationale en internationale kazen. Dat ons land wereldkampioen kaas maken is, hoeft niet meer gemeld te worden. Maar waarom eigenlijk? Waar zijn wij zo goed en waar laten anderen het afweten?

Hoe wordt kaas gemaakt?

In 't kort; melk, zuursel en stremsel. Zuursel geeft de kaas een goede smaak en zorgt dat het langer houdbaar blijft. Stremsel is nodig om de vaste stoffen in de melk samen te laten klonteren. Maar hoe voeg je genoeg zuurstof toe en waar is dat zuursel dan van gemaakt? Allemaal prima vragen om tijdens het proeven van een lekker stukje kaas te stellen!

Elke kaas heeft zijn eigen verhaal, zijn eigen oorsprong en zijn eigen smaak. Wel zo leuk om te weten als je eerdaags weer eens in de supermarkt op zoek gaat naar die kaas uit 't vuistje, dat heerlijke eindproduct waar zoveel aan vooraf gaat. Natuurlijk zullen jullie tijdens deze proeverij af en toe even dorst krijgen en dus serveren wij tijdens deze workshop een bijpassend drankje om de kaasaroma's te neutraliseren. Proost!

De workshops van Arnhem Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Combineer deze proeverij met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een proeverij? Bij Arnhem Excursies kan je elke proeverij zo combineren met een rondleiding, spelprogramma of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan