Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Arnhem Lunch

Details over dit uitje

Reserveer de Flikken Arnhem Lunch en beleef een spannende, uitdagende en unieke middag met vrienden, familie of collega’s. Tijdens dit spel gaan jullie als ware rechercheurs aan de slag om een moordzaak op re lossen. Het is aan jullie om erachter te komen waar het moordwapen zich bevindt en wie de moordenaar is. Hiernaast kunnen jullie ook genieten van drie heerlijke gerechten in drie verschillende restaurants.

Jullie gaan net zoals in de gelijknamige TV-serie op onderzoek bij verschillende locaties, verspreid over het centrum van Arnhem, aan de hand van een politiedossier. Op deze locaties vinden jullie aanwijzingen die jullie uiteindelijk naar de moordenaar zullen leiden. Voor dit spel worden jullie opgedeeld in diverse teams die deze middag tegen elkaar zullen strijden. Er staat twee uur op de klok, waarbinnen deze moordzaak opgelost dient te worden.

Om achter de aanwijzingen te komen, is het natuurlijk van belang dat jullie eerst de juiste locaties zien te vinden. Van al dat speuren is het niet verwonderlijk dat jullie honger krijgen. Dit is maar goed ook, want tussen de spelrondes door kunnen jullie genieten van een heerlijk hoofdgerecht. Langzaam maar zeker komen jullie dichterbij de moordenaar. Welk team zal het snelste zijn?

Tijdens het nagerecht zal de begeleider het onderzoek met jullie evalueren. Welk team is achter de juiste moordenaar gekomen en heeft het moordwapen gevonden? Er kan maar één team met de hoofdprijs vandoor gaan.

Programma – indicatie:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 15.00 Flikken game deel 1
15.00 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 17.00 Flikken game deel 2
17.00 – 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Gezellige begeleiding
  • 3-gangen lunch in drie verschillende restaurants
  • Spelbenodigdheden
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor de winnende speurneuzen
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan