Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Tablet Dinner Game Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje of bedrijfsuitje in Arnhem

Beleef één van de avontuurlijkste ‘City Games’ van Arnhem en maak van jullie avond een belevenis om nooit te vergeten. De Empire City Tablet Dinner Game is dé ideale aanjager voor elk vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of groepsuitje. In teams gaan jullie een zeer verrassend avontuur met elkaar aan en bovendien bezoeken jullie drie verschillende restaurants in de binnenstad!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie restaurants naar keuze
  • GPS Tablets tijdens de Game
  • Teambuilding gegarandeerd, ideaal als bedrijfsuitje
  • Prachtige prijs voor het beste team
  • Elke avond te boeken bij Arnhem Excursies!

Rennen en vliegen – Ontdek de Empire City Tablet Dinner game van Arnhem Excursies

Is het nieuw, is het anders, wat maakt het Empire City Game spel zo leuk? Ten eerste, jullie gaan het in teams tegen elkaar opnemen. Elk team is een zogenaamd vastgoedteam dat zoveel mogelijk panden in de binnenstad van Arnhem in zijn bezit probeert te krijgen. Competitie gegarandeerd. Jullie zullen met behulp van tablets naar de diverse locaties worden geleid en je strijd ook nog eens tegen de klok! Ten tweede, je gaat heerlijk eten in drie verschillende restaurants, dat maakt al dat geren en gevlieg zeker goed!

Op julie tablets zien jullie een plattegrond van de stad waarop jouw teamgenoten (en die van de concurrentie) alsmede de gebouwen en nog vele extra’s ziet verschijnen. Door gebouwen in te sluiten komen deze in jullie team’s portefeuille. Maar let op! Als de tegenpartij jullie insluit, stelen ze geld van jullie rekening.

We sluiten de avond af met een feestelijke prijsuitreiking en een heerlijk nagerecht. Hierna zijn jullie geheel vrij om de avond nog even in stijl voort te zetten! Veel plezier!

Programma-indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Empire City Game Game deel 1
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Empire City Game Game deel 2
22.00 – 22.30 Nagerecht

Bovenstaande schema is indicatief, dit avondarrangement kan geheel op maat worden georganiseerd. Bekijk ook eens de Crime City Tablet Game!

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor dit avondarrangement! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee op elk adres waar jullie komen.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan