026 820 03 69
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Tablet Dinner Game Arnhem

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje of bedrijfsuitje in Arnhem

Empire City Tablet Dinner Game Arnhem

Beleef één van de avontuurlijkste ‘City Games’ van Arnhem en maak van jullie avond een belevenis om nooit te vergeten. De Empire City Tablet Dinner Game is dé ideale aanjager voor elk vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of groepsuitje. In teams gaan jullie een zeer verrassend avontuur met elkaar aan en bovendien bezoeken jullie drie verschillende restaurants in de binnenstad!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie restaurants naar keuze
  • GPS Tablets tijdens de Game
  • Teambuilding gegarandeerd, ideaal als bedrijfsuitje
  • Prachtige prijs voor het beste team
  • Elke avond te boeken bij Arnhem Excursies!

Rennen en vliegen – Ontdek de Empire City Tablet Dinner game van Arnhem Excursies

Is het nieuw, is het anders, wat maakt het Empire City Game spel zo leuk? Ten eerste, jullie gaan het in teams tegen elkaar opnemen. Elk team is een zogenaamd vastgoedteam dat zoveel mogelijk panden in de binnenstad van Arnhem in zijn bezit probeert te krijgen. Competitie gegarandeerd. Jullie zullen met behulp van tablets naar de diverse locaties worden geleid en je strijd ook nog eens tegen de klok! Ten tweede, je gaat heerlijk eten in drie verschillende restaurants, dat maakt al dat geren en gevlieg zeker goed!

Op julie tablets zien jullie een plattegrond van de stad waarop jouw teamgenoten (en die van de concurrentie) alsmede de gebouwen en nog vele extra’s ziet verschijnen. Door gebouwen in te sluiten komen deze in jullie team’s portefeuille. Maar let op! Als de tegenpartij jullie insluit, stelen ze geld van jullie rekening.

We sluiten de avond af met een feestelijke prijsuitreiking en een heerlijk nagerecht. Hierna zijn jullie geheel vrij om de avond nog even in stijl voort te zetten! Veel plezier!

Programma-indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Empire City Game Game deel 1
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Empire City Game Game deel 2
22.00 – 22.30 Nagerecht

Bovenstaande schema is indicatief, dit avondarrangement kan geheel op maat worden georganiseerd. Bekijk ook eens de Crime City Tablet Game!

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor dit avondarrangement! Die zijn er niet! Voor maar € 10,00 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee op elk adres waar jullie komen.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Kan ik mijn rondleiding of uitje in Arnhem ook in een andere taal laten verzorgen?
Ja, dat kan zeker. Wij beschikken over een groot aantal gidsen en begeleiders die ook in een andere taal prima uit de voeten kunnen.
Ik wil een arrangement boeken, maar ik kom niet aan het minimum aantal deelnemers, kan ik dat uitje dan wel boeken?
Jazeker, dan kan nog steeds. Wij vragen dan wel dat u het minimum boekingsbedrag wat voor dat arrangement geldig is, aan ons overmaakt.
Waar in Arnhem starten de arrangementen van Arnhem Excursies?
De meeste arrangementen, rondleidingen en uitjes starten vanuit het centrum van Arnhem. Indien er een andere locatie gekozen is, krijgt u dat ruim van te voren van ons te horen.
Ik heb een speciale datum in gedachte voor mijn uitje, kan ik op elke datum boeken?
Wij controleren de door u opgegeven datum met de openingen in onze systemen. Zo kunnen wij exact vaststellen of de door u opgegeven datum mogelijk is voor dat specifieke arrangement. Mocht de door u opgegeven datum niet realiseerbaar zijn, dan krijgt u dat uiteraard z.s.m. van ons te horen.
Hoe laat kan ik het arrangement laten beginnen?
De op deze website opgenomen uren en tijden zijn indicaties. Om u zo flexibel mogelijk tegemoet te komen, is het programma samen met u vast te stellen, inclusief de tijd en de duur van sommige onderdelen. Mocht het echt niet anders kunnen, dan geven wij dit z.s.m. aan u door.
Mogen we ook gewoon bij een andere groep aansluiten?
Helaas, het door u gereserveerde uitje is exclusief voor uw groep samengesteld. Zo geldt dit ook voor andere groepen die een arrangement hebben georganiseerd. Uitwisseling van personen tussen groepen onderling tijdens de duur van de uitjes is dan ook niet realiseerbaar.
Gaan de arrangementen van Arnhem Excursies ook gewoon door bij slecht weer?
Jazeker, al onze uitjes en arrangementen kunnen ook worden gerealiseerd bij slecht weer. Wij regelen de noodzakelijke regenjassen en paraplu’s en andere beschermende maatregelen.
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Arnhem Excursies kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Arnhem Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor elk bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Arnhem Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen en organiseren van het (voor u) ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes en de daarbij horende prijsconsequenties worden opgenomen.
Wanneer moet het door mij gekozen arrangement uiterlijk worden betaald?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst te worden voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan