Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cocktail-party & Tapas-fiësta in Arnhem

Details over dit uitje

De Cocktail-party & Tapas-fiësta is een volledig verzorgd avondarrangement voor elke gelegenheid. Of je nu een personeelsuitje of bedrijfsuitje wilt organiseren of gezellig met je vrienden uit wilt gaan in de Arnhemse binnenstad. De gehele avond staat in het teken van de lekkerste cocktails en heerlijke culinaire hapjes!

17.00 - 19.30 Cocktail Party en Workshop

Vanaf het late middaguur zijn jullie van harte welkom bij onze speciale cocktail workshop, waar onder leiding van een professional de lekkerste drankjes worden gemixt. Het aardige van deze workshop is dat je alles ook zelf mag proeven, hoe slecht ze ook mogen smaken! Dat brengt jullie al snel in een melige stemming. Langzamerhand leer je de geheimen van de ultieme cocktail. Er kunnen uiteraard ook alcoholvrij cocktails gemaakt worden.

19.30 - 21.30 Tapas Fiësta

Na deze leerzame en lekkere cocktail workshop van Arnhem Excursies kunnen jullie lui onderuit zakken en napraten over de opgedane ervaringen. Ondertussen krijgen jullie een heerlijk Spaans Tapas diner voorgeschoteld.

Na dit avondarrangement is er nog genoeg tijd om even te stappen in de binnenstad van Arnhem. Met een stevige bodem van lekkere tapas is het startschot vast gegeven!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Cocktail workshop
  • Materiaal
  • Locatie hartje Arnhem
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Elke avond te boeken bij Arnhem Excursies!

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor dit avondarrangement! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee tijdens de Tapas Fiësta.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan