Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit

City Tour Arnhem – Pannenkoeklunch – Ik Hou van Holland Quiz

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje/bedrijfsuitje in Arnhem

citytour arnhem - pannenkoeken - ihvh

Een pannenkoekje fietst er altijd wel in tijdens jullie groepsuitje of bedrijfsuitje, maar je wilt ook iets bijzonders beleven natuurlijk. Bij Arnhem Excursies reserveer je dit dagarrangement inclusief meligheidsgarantie want die Ik Hou van Holland Quiz op het eind zorgt voor de meest komische taferelen en potsierlijke hilariteit!

Inclusief:
  • Complete City Tour met professionele gids
  • Lunch, heerlijke pannenkoek en een drankje
  • Feestelijke teambuilding tijdens de enige echte Ik Hou van Holland Quiz
  • Prachtige prijs voor het winnende gezelschap
  • Elke dag te boeken bij Arnhem Excursies!

11.00 – 13.00 City Tour Arnhem

Als je aan Arnhem denkt dan denk je waarschijnlijk aan de Tweede Wereldoorlog toen de stad het toneel was van vele oorlogshandelingen. Maar Arnhem is veel meer, de stad kent een historie die teruggaat tot de 9e eeuw. In het centrum zijn nog talloze oude monumenten te bezichtigen en sporen uit de Romeinse tijd te ontdekken. Bovendien zijn er diverse historische kelders te ontdekken, bezit de stad over een zeer prominente kerk met een prachtige toren die een prachtig uitzicht biedt over de stad. Wandel samen met de gids langs de meest historische en actuele plekken van de stad en luister naar zijn of haar boeiende vertellingen over toen en nu.

13.15 – 14.15 Pannenkoeklunch

De pannenkoekenlunch: eentje met spek of met appel en stroop of wat anders, we hopen dat jullie weer klaar zullen zijn voor het meest hilarische onderdeel van deze middag.

14.30 – 16.30 Ik Hou van Holland Quiz

Als je Ik Hou van Holland niet kent dan heb je de laatste jaren onder een steen geleefd! Het inmiddels zeer populaire Tv-programma kunnen jullie nu ook gewoon in het centrum van Arnhem organiseren, inclusief de noodzakelijke decors, aankleding en gekke oranje hoedjes. We verdelen jullie gezelschap in verschillende teams en daarna komen de leukste actuele vragen over BN-ers aan bod! Uiteraard wordt Ik Hou van Holland extra feestelijk door de diverse muziekfragmenten. Raad de uitvoerende artiest, applaudisseer voor jezelf en zet eventjes die polonaise in.

Meer over dit groepsuitje van Arnhem Excursies

Bovenstaande dagarrangement kan geheel op maat worden aangepast op basis van jullie wensen. Uiteraard kan je dit groepsuitje ook gezellig afsluiten met een uitgebreid diner!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan