Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Buon appetito Italiaans Walking Dinner in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje/bedrijfsuitje in Arnhem

Even heerlijk dineren met vrienden of collega's in de lekkerste Italiaanse restaurants maar tegelijkertijd ook de stad zelf van A tot Z ontdekken? Dan is dit hèt avondarrangement, groepsuitje of bedrijfsuitje voor jullie! Vanaf 18.00 uur laten wij jullie de lekkerste Italiaanse hapjes proeven en zal onze stadsgids jullie enthousiast begeleiden door het centrum van Arnhem.

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 Italiaanse restaurants
  • Professionele gids
  • Op elke avond te boeken!

Avanti! Het Buon Appetito Italiaans Walking Dinner evenement van Arnhem Excursies begint

Even gezellig uitgaan in Arnhem doe je nu gewoon op z'n Italiaans. Vergeet die ordinaire spaghetti, we gaan gewoon een topmenu door jullie laten proeven. In het eerste restaurant maken jullie kennis met onze professionele gids. Daarna volgt een zeer gevarieerde wandeling en 'spontane' bezoekjes aan de beste horeca-etablissementen. In elk restaurant ontdekken jullie weer nieuwe voortreffelijke Italiaanse gerechten. Ter afsluiting geniet je van een fantastisch grand dessert. Buon appetito!!

Programma-indicatie:

18.00 - 18.45 Voorgerecht in het eerste restaurant
18.45 - 19.45 Rondleiding met gids
19.45 - 21.00 Hoofdgerecht in het tweede restaurant
21.00 - 22.00 Rondleiding met gids
22.00 - 22.30 Nagerecht in het derde restaurant

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor jullie Walking Dinner! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt op elk adres waar jullie komen.

Meer over dit groepsuitje van Arnhem Excursies

Bovenstaande avondarrangement kan geheel op maat worden aangepast op basis van jullie wensen. Je kan dit groepsuitje bijvoorbeeld ook net iets eerder laten beginnen of combineren met andere uitjes van Arnhem Excursies.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan