Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bubble Voetbal in Arnhem

Details over dit uitje

Bubble Voetbal is een nieuw soort voetbal, die niet alleen goed is voor je conditie, maar ook voor je lachspieren: Met een grote beschermende plastic bal om je lichaam lekker een potje voetballen! Arnhem Excursies organiseert uw eigen grappige Bubble Voetbal sportevenement in Arnhem. Bubble Voetbal is een speels uitje in de buitenlucht, geschikt voor vrijgezellen- of groepsuitjes. Uiteraard is dit arrangement ook te boeken voor de gehele familie of als onderdeel van de sportdag op school.

Het spel wordt, net zoals bij normaal voetbal, gespeeld in teams. Wat anders is, is dat elke speler een kunststof bol om zijn lichaam heeft die de botsingen en valpartijen zal verzachten. Iedereen kan iedereen omver lopen en niemand heeft na afloop een blessure!

Onze Bubble Voetbal professional zal beginnen met het uitleggen van de basisregels en de diverse technieken. Daarna kan de strijd tussen de teams losbarsten.
Bubble Voetbal is hét uitje van dit moment, voor een gezellig vrijgezellenfeestje of een groepsuitje met vrienden of vriendinnen.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Kunststof Bubbels
  • Huur sportveld
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan