Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bierproeverij in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van deze workshop

Iets te vieren? Dan is een bierproeverij van Arnhem Excursies zeker een goed idee! Wij organiseren groepsuitjes en bedrijfsuitjes waar deelnemers gewoon erg veel dorst van krijgen. Proef de lekkerste Nederlandse en Belgische pilsjes en ontdek bijzondere smaken! Ook een goed idee voor na een rondleiding of stadswandeling!

Ff met z'n allen een pilsje pakken!

Bier brouwen is zo oud als de wereld en elke brouwer heeft zo zijn eigen receptuur die meestal angstvallig geheim wordt gehouden. Wij nemen jullie mee naar een gezellige locatie in Arnhem waar een aantal prachtige regionale biertjes op jullie staan te wachten. Jullie gaan degusteren, zoals dat zo mooi heet, op basis van kleur, geur en smaak. Bovendien hoor je allerlei leuke achtergrondinformatie over hoe bier nou feitelijk wordt gemaakt.

'Speciaalbier' proeven tijdens jullie groepsuitje

In het jargon van de gemiddelde bierbrouwer heet elk biertje dat net even anders is 'speciaalbier'. Dit betreft de methode van gisten en de net even andere receptuur. Ook woorden als 'abdijbier' en 'trappistenbier' doen vaak de ronde, maar het hoeft niet zo te zijn dat die bieren echt uit een monnikenklooster afkomstig zijn. Dus vraag maar raak tijdens jullie bierproeverij, onze specialisten staan klaar om elke vraag te beantwoorden. Proost!

Arnhem Excursies heeft twee verschillende proeverijen beschikbaar. Informeer bij ons medewerkers naar de mogelijkheden in tijdsduur en prijs.

Inclusief:
  • Enthousiaste presentatie en uitleg
  • Proeverij van diverse bieren
  • Lekker bittergarnituurtje erbij
  • Gezellige locatie hartje Arnhem
  • Op elke dag en op elk tijdstip te boeken bij Arnhem Excursies!

Combineer deze proeverij met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een proeverij? Bij Arnhem Excursies kan je elke proeverij zo combineren met een lunch, diner of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan