Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Arnhemse Smartlappen Tour

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje/bedrijfsuitje in Arnhem

Arnhemse Smartlappen Tour

Cultureel, culinair, feestelijk en altijd gezellig! Boek een bedrijfsuitje of groepsuitje dat meer is dan alleen een lunch of diner! Tijdens de Arnhemse Smartlappentour ontdekken jullie de stad van top tot teen samen met onze gids en gaan jullie als feestelijke afsluiting ook nog eens met elkaar als een echt koor de leukste smartlappen zingen. Een compleet dagarrangement van Arnhem Excursies!

Inclusief:
  • Uitgebreide welkomstlunch
  • Professionele gids tijdens de City Tour
  • Accordeonist
  • Tekstboekjes
  • Locatie hartje Arnhem
  • Elke dag te boeken bij Arnhem Excursies!

13.00 - 14.00 Lunch

We verwelkomen jullie voltallige gezelschap in een gezellig restaurant in het centrum waar volop kan worden genoten van een stevige lunch. Onze gids zal zich na een uurtje bij jullie voegen.

14.00 - 16.30 City Tour Arnhem - Ontdek Arnhem samen met een professionele gids!

Als je aan Arnhem denkt dan denk je waarschijnlijk aan de Tweede Wereldoorlog toen de stad het toneel was van vele oorlogshandelingen. Maar Arnhem is veel meer, de stad kent een historie die teruggaat tot de 9e eeuw. In het centrum zijn nog talloze oude monumenten te bezichtigen en sporen uit de Romeinse tijd te ontdekken. Wandel samen met de gids langs de meest historische en actuele plekken van de stad en luister naar zijn of haar boeiende vertellingen over toen en nu.

16.30 - 17.30 Smartlappen zingen

Als jullie nog niet in een melige stemming zijn dan zal dat nu zeker gebeuren! Ga met ons mee naar een gezellige café waar onze accordeonist op jullie staat te wachten. Wij leveren tekstboekjes met 40 beroemde en beruchte levensliederen en daarna wordt volop gezongen. Er is er natuurlijk altijd eentje bij die geen toon kan houden maar dat nemen we op de koop toe! Die heeft misschien een beetje te stevig geluncht. Hoe dan ook, dit is zeker een feestelijke afsluiting van jullie groepsuitje in Arnhem.

Klik hier om de video Smartlappen zingen in Arnhem van Arnhem Excursies te bekijken!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruik maken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Meer over dit groepsuitje van Arnhem Excursies

Bovenstaande dagarrangement kan geheel op maat worden aangepast op basis van jullie wensen. Uiteraard kan je dit groepsuitje ook uitbreiden met een gezellig diner!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan