Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Feestavond in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje of bedrijfsuitje in Arnhem

Avondje uit? Vrijgezellenfeest organiseren? Personeelsuitje te vieren, is er net iemand getrouwd of heb je gewoon zin om samen met vrienden eens een keertje goed feest te vieren in de Arnhemse binnenstad? Dan is deze Arnhemse feestavond vast iets voor jullie! Afwisselend en compleet verzorgd! We ontvangen jullie in een prachtig aangeklede ruimte en van onze DJ ga je binnen een uur al uit je dak!

Inclusief:
  • Feestelijke ontvangst met bubbels
  • Feestelijke ontvangst met bubbels
  • Uitgebreid buffet
  • Onbeperkt drankjes uit ons drankarrangement gedurende 4 uur
  • Toplocatie compleet gedecoreerd aan de hand van een vooraf gekozen thema
  • Professionele fotograaf
  • Elke avond te boeken bij Arnhem Excursies!

Organiseer jullie feestavond in Arnhem

Jullie feestavond kan op elke locatie worden georganiseerd. Als jullie zelf een locatie hebben uitgezocht, laat het ons even weten, dan onderzoeken wij of de ruimte en het aantal te verwachten personen op elkaar zijn afgestemd. Vanaf minimaal 40 personen kan je deze party in gang zetten. Ook adviseren wij jullie welk thema een idee kan zijn, en wat er verder allemaal bij komt kijken jullie party te organiseren. Wat is haalbaar en wat niet?

Een beetje party begint met een lekker glaasje bubbels waarna jullie gelijk kunnen doorlopen naar het goed verzorgde buffet. Met een drankje en een hapje kletst het een stuk gezelliger. Onze DJ speelt al vast een deuntje om de stemming erin te brengen. Na het diner gaan uiteraard spontaan de voetjes van de vloer! Dat wordt 'doorslempen' tot de late uurtjes!

Arnhem Excursies verzorgt dit feest geheel op maat. Voor specifieke wensen kan je altijd bij ons aankloppen. Het moet namelijk echt jullie feest worden!

De prijs is afhankelijk van het aantal gasten, de locatie en de F&B keuze. Bel met onze medewerkers voor een offerte op maat!

Meer ingrediënten voor dit themafeest bijboeken of een BOB regelen?

Het hierboven aangeboden themafeest kan altijd worden aangevuld met ander entertainment, vervoer van en naar de feestlocatie of andere activiteiten. Bespreek jullie wensen met onze medewerkers voor een themafeest op maat!

Met minder personen deelnemen aan dit themafeest van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit themafeest aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan