Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tapas workshop in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

Tapas stappen

Ontdek samen met vrienden of collega's de echte Spaanse keuken tijdens de Tapas Workshop van Arnhem Excursies. Onder enthousiaste begeleiding gaan jullie aan de slag met de lekkerste ingrediënten om heerlijke tapas te maken. Tijdens het tapas diner wat daar op volgt combineer je deze lekkere hapjes met een fruitig Spaans wijntje.

Ontdek de echte Spaanse keuken tijdens de Tapas Workshop van Arnhem Excursies

Je eet ze het liefst in een gezellig Spaans restaurantje, maar je kan er ook in Arnhem van genieten samen met al je vrienden of collega's. Tapas zijn onlosmakelijk verbonden met de Spaanse keuken. Onze chef geeft eerst een korte uitleg over de deze altijd smakelijke Spaanse culinaire traditie, waarna jullie allemaal zelf aan de slag gaat met de diverse dagverse ingrediënten. Maak de mooiste kleine hapjes en probeer ze daarna even zelf uit tijdens jullie tapasdiner of tapaslunch.

Heerlijk met een glas Sangria of een anders Spaans wijntje. Je waant je al snel aan de Costa’s of in een leuk restaurantje in Madrid. Mucho gusto!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Tapasdiner of tapaslunch
  • Gebruik van schorten en receptuur
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Combineer deze workshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen deze workshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met een ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan