Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Percussie workshop in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

Je groepsuitje of bedrijfsuitje echt de pan uit laten swingen? Met deze Percussie Workshop van Arnhem Excursies breng je het mooiste Afrikaans instrumentarium tot leven samen met vrienden of collega's. Feestelijke en vooral opzwepende teambuilding is zeker van toepassing op deze workshop! Onder enthousiaste begeleiding maken jullie kennis met de diverse instrumenten en verschillende ritmes. Je kan gewoon niet stil blijven zitten!

Inclusief:
  • Verschillende percussie-instrumenten
  • Gezellige locatie Arnhem
  • Op elke dag en op elk tijdstip te boeken bij Arnhem Excursies!

Teambuilding voor individualisten!

De djembé, doundoun, sanbang, kenkeni, je kan het zo gek niet bedenken of je kan er lekker op trommelen. Natuurlijk gaan we niet met z'n allen door elkaar heen zitten te trommelen, maar moet er een gezamenlijk ritme tot stand komen. Hoe dit moet gebeuren horen jullie in geuren en kleuren van onze percussiespecialisten. Percussie draait altijd uit op een bijzondere vorm van oercommunicatie, jullie zijn allemaal individualisten maar samen komt pas iets moois tot stand!

Geniet van de opzwepende ritmes van onze vakkundige trommelaars en speel een deuntje mee. Al snel hebben jullie het ritme te pakken en worden jullie ingelijfd bij een gevluchte Zoeloestam die nu zijn kamp heeft opgeslagen in Arnhem . Nog even en je springt rond een vuurtje met een scherpe speer en een botje door je neus! Als je wilt, kan je je na afloop aan de overkant nog even lekker laten piercen!

De workshops van Arnhem Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Meer over dit groepsuitje/bedrijfsuitje

Voor grotere groepen is deze workshop ook in te plannen in meerdere dagdelen. Neem contact op met onze medewerkers voor een workshop op maat.

Combineer deze workshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een workshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met een lunch, diner of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan