Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Paaldansen in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

Zoek je nog een ludiek groepsuitje om samen met vriendinnen iets leuks te doen in het centrum van Arnhem? Leer professioneel paaldansen tijdens deze Paaldans workshop van Arnhem Excursies. Hang, zwier, het is vallen en weer opstaan en bovendien ook een aanrader voor elk vrijgezellenuitje ter stimulering van de huwelijksnacht!

Groepsuitje of vrijgezellenuitje met 'de paal' als belangrijkste uitdaging

De workshop 'Blij dat ik glij' of de cursus 'Verticaal langs de paal', afijn , je kunt vast wel vermoeden wat er gaat gebeuren! Ieder van jullie gaat onder enthousiaste begeleiding de paal beklimmen en dat is moeilijker dan je denkt. Nu besef je weer eens dat je spieren bezit die je eigenlijk nooit gebruikt.

We nemen jullie mee naar een gezellige locatie in Arnhem waar een professionele instructrice handenwrijvend op jullie staat te wachten. Iemand die graag een paar amateurs onder handen neemt om de kunst van het paaldansen uit te leggen. Geniet ondertussen even van een lekker verfrissend drankje en vergeet niet te blozen! Veel succes!

De workshops van Arnhem Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Paaldansen en ideeën om jullie vrijgezellenuitje compleet maken

Na het paaldansen nog even lekker dineren of lunchen samen met alle meiden? Zoek je nog andere ideeën om jullie vrijgezellenfeest nog leuker te maken? Wij weten de beste horeca-adressen in Arnhem voor jullie te vinden. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie hartje Arnhem
  • 1 drankje
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan