Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Capoeira Dansen in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

capoeira

Alsof je op het strand van Copacabana in Rio staat! Links en rechts vliegen de beentjes door de lucht. En er is altijd iemand in jullie gezelschap die ze maar een paar centimeter kan optillen maar zelfs een stijve hark wordt losjes van deze workshop. Leer alles over de enige echte esthetisch volmaakte Braziliaanse vecht-dans samen met vrienden en vriendinnen en zet dat groepsuitje in Arnhem op originele wijze op de kaart!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding / Capoeira instructeurs
  • Locatie hartje Arnhem
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Organiseer dat bijzondere groepsuitje in Arnhem

Onder leiding van echte professionele dansers gaan jullie de Capoeira beoefenen. En dat betekent dat jullie weer eens wat nieuwe spieren in jullie lichaam ontdekken. We beginnen eerst met een paar standaard oefeningen om de spieren op te warmen. Daarna doen jullie instructeurs een aantal standaard Capoeira bewegingen voor. Op de achtergrond speelt een opzwepend Braziliaans deuntje en al je vrienden maken de gekste bewegingen!

Uitermate geschikt voor een ludiek vrijgezellenfeest of zomaar als uitje om wat extra energie van te krijgen. Met Capoeira voel je je bijna verlost van de zwaartekracht en loop je vervolgens de hele dag vrolijk in het rond, met misschien een heel, héél klein beetje spierpijn...

Dansworkshop voor zowel dames als heren

De dansworkshop van Arnhem Excursies is prima geschikt voor een gemêleerd gezelschap. Geniet van deze energieke workshop in het centrum van Arnhem. Na afloop zijn jullie in staat om tijdens elk dansfeest je beste kant te laten zien en zijn jullie nog maar een paar danscursussen verwijderd om deel te nemen aan de Capoeirawedstrijden op het strand van Copacabana. Veel plezier!

Combineer deze workshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een workshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met een lunch, diner of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan