Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit

Wijnproeverij – Wandeling – Italian Surprise in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit vrijgezellenfeest

rondleiding met gids door het wijnmuseum in arnhem

BUONASERA!!! Welkom op het enige vrijgezellenfeest van Nederland dat geheel in het teken staat van de lekkerste Italiaanse wijnen en de Italiaanse keuken. Misschien wel de beste 'bodem' voor die kroegentocht die wat later op de avond zal plaatsvinden.

17.00 - 18.30 Wijnproeverij

'Vini speciale', 'vini squisito', dat wil zeggen dat de lekkerste wijnen voor jullie klaar staan om jullie vrijgezellenavondje goed te beginnen. Wij nemen jullie mee naar een gezellige locatie waar jullie uitleg krijgen over de lekkerste wijntjes van dit moment.

18.30 - 19.30 Stadswandeling

Wij nemen jullie na de wijnproeverij mee voor een gezellige stadswandeling die van toepasselijk commentaar wordt voorzien van onze altijd vrolijke en uitbundige gids. Monumentje hier, grappig detail daar, over de Arnhemse binnenstad valt wel het een en ander te vertellen. Je kan deze stadswandeling uiteraard ook inwisselen voor een gezellige kroegentocht met gids!

19.30 - 22.00 Italiaans Tafelen

Welkom in het lekkerste Italiaanse restaurant van Arnhem. De chef staat klaar om speciale gerechten te serveren uit de meest recente Italiaanse keuken. Altijd verse ingrediënten, verschillende soorten pasta´s en ook nu weer, speciale Italiaanse wijnen op de menukaart. Salute!!!!

Inclusief:
  • Wijnproeverij
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid Italiaans 3-gangen diner
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor jullie groepsuitje of bedrijfsuitje! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Over de vrijgezellenfeesten van Arnhem Excursies

Onze vrijgezellenfeesten worden in detail georganiseerd en altijd vooraf goed doorgesproken. Voor de vrijgezel of vrijgezellin moet het natuurlijk een fantastische middag of avond worden. Bespreek de details met onze medewerkers, elk arrangement kan naar wens aangepast worden.

Met minder personen deelnemen aan dit vrijgezellenfeest van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit vrijgezellenfeest aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan