026 820 03 69
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wijnproeverij – Rondleiding – Diner in Arnhem

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje of bedrijfsuitje in Arnhem

Wijnproeverij – Rondleiding – Diner in Arnhem

Een feestelijk avondarrangement voor een bedrijfsuitje of bedrijfsuitje organiseren? Met deze drietrapsraket van Arnhem Excursies weet je zeker dat alles geregeld is. Na een wijnproeverij volgt een heerlijke rondleiding en een uitgebreid 3-gangen diner in een toprestaurant in de binnenstad!

16.30 - 18.00 Begin de avond met een heerlijke wijnproeverij

Wijn proeven is misschien iets voor liefhebbers, maar iedereen met smaak kan wijnen met elkaar vergelijken. Onder leiding van onze professionele vinoloog stappen jullie in de wonderbaarlijke wereld van de wijn, druivennat gewonnen op de meest exclusieve wijnakkers over de hele wereld. Bovendien is dit een prima opwarmer voor de aanstaande rondleiding.

18.00 - 19.00 Ga op stap door Arnhem met een professionele gids

Volkomen bedwelmd en verzadigd door de wonderen van het druivennat en de verbale talenten van onze wijnconnaisseur, gaan jullie nu kennis maken met een enthousiast babbelende gids die jullie meeneemt voor een heerlijke stadswandeling door de binnenstad. Bekijk de prachtige panden en gebouwen van de Arnhemse binnenstad en laat je inspireren door de historische avonturen van roemrijke Arnhemse notabelen.

19.00 - 21.00 Sluit de avond af met een heerlijk diner inclusief live entertainment

De avond wordt afgesloten met een uitgebreid 3-gangen diner waarbij ook nog wat life muziek voor de sfeer zorgt. Een jazzorkestje, een vioolstrijkje, het kan allemaal geregeld worden! Tijd om naar huis te gaan? Welnee, er is nog genoeg tijd over om nog even te gaan stappen in het centrum!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Proeven van 5 wijnen en ontvangst met bubbels
  • Brood, kaasjes en water tijdens de proeverij
  • Professionele gids
  • Uitgebreid en luxe 3-gangen diner
  • Zingende bediening
  • Elke avond te boeken bij Arnhem Excursies!!

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor dit avondarrangement! Die zijn er niet! Voor maar € 12,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee op elk adres tijdens het diner.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Ieder onderdeel van bovenstaand uitje is natuurlijk ook als zelfstandig event te boeken of te combineren met andere evenementen of onderdelen daarvan.

Kan ik mijn rondleiding of uitje in Arnhem ook in een andere taal laten verzorgen?
Ja, dat kan zeker. Wij beschikken over een groot aantal gidsen en begeleiders die ook in een andere taal prima uit de voeten kunnen.
Ik wil een arrangement boeken, maar ik kom niet aan het minimum aantal deelnemers, kan ik dat uitje dan wel boeken?
Jazeker, dan kan nog steeds. Wij vragen dan wel dat u het minimum boekingsbedrag wat voor dat arrangement geldig is, aan ons overmaakt.
Waar in Arnhem starten de arrangementen van Arnhem Excursies?
De meeste arrangementen, rondleidingen en uitjes starten vanuit het centrum van Arnhem. Indien er een andere locatie gekozen is, krijgt u dat ruim van te voren van ons te horen.
Ik heb een speciale datum in gedachte voor mijn uitje, kan ik op elke datum boeken?
Wij controleren de door u opgegeven datum met de openingen in onze systemen. Zo kunnen wij exact vaststellen of de door u opgegeven datum mogelijk is voor dat specifieke arrangement. Mocht de door u opgegeven datum niet realiseerbaar zijn, dan krijgt u dat uiteraard z.s.m. van ons te horen.
Hoe laat kan ik het arrangement laten beginnen?
De op deze website opgenomen uren en tijden zijn indicaties. Om u zo flexibel mogelijk tegemoet te komen, is het programma samen met u vast te stellen, inclusief de tijd en de duur van sommige onderdelen. Mocht het echt niet anders kunnen, dan geven wij dit z.s.m. aan u door.
Mogen we ook gewoon bij een andere groep aansluiten?
Helaas, het door u gereserveerde uitje is exclusief voor uw groep samengesteld. Zo geldt dit ook voor andere groepen die een arrangement hebben georganiseerd. Uitwisseling van personen tussen groepen onderling tijdens de duur van de uitjes is dan ook niet realiseerbaar.
Gaan de arrangementen van Arnhem Excursies ook gewoon door bij slecht weer?
Jazeker, al onze uitjes en arrangementen kunnen ook worden gerealiseerd bij slecht weer. Wij regelen de noodzakelijke regenjassen en paraplu’s en andere beschermende maatregelen.
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Arnhem Excursies kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Arnhem Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor elk bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Arnhem Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen en organiseren van het (voor u) ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes en de daarbij horende prijsconsequenties worden opgenomen.
Wanneer moet het door mij gekozen arrangement uiterlijk worden betaald?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst te worden voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan