Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wijnproeverij – Rondleiding – Diner in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje of bedrijfsuitje in Arnhem

rondleiding met gids door het wijnmuseum in arnhem

Een feestelijk avondarrangement voor een bedrijfsuitje of bedrijfsuitje organiseren? Met deze drietrapsraket van Arnhem Excursies weet je zeker dat alles geregeld is. Na een wijnproeverij volgt een heerlijke rondleiding en een uitgebreid 3-gangen diner in een toprestaurant in de binnenstad!

16.30 - 18.00 Begin de avond met een heerlijke wijnproeverij

Wijn proeven is misschien iets voor liefhebbers, maar iedereen met smaak kan wijnen met elkaar vergelijken. Onder leiding van onze professionele vinoloog stappen jullie in de wonderbaarlijke wereld van de wijn, druivennat gewonnen op de meest exclusieve wijnakkers over de hele wereld. Bovendien is dit een prima opwarmer voor de aanstaande rondleiding.

18.00 - 19.00 Ga op stap door Arnhem met een professionele gids

Volkomen bedwelmd en verzadigd door de wonderen van het druivennat en de verbale talenten van onze wijnconnaisseur, gaan jullie nu kennis maken met een enthousiast babbelende gids die jullie meeneemt voor een heerlijke stadswandeling door de binnenstad. Bekijk de prachtige panden en gebouwen van de Arnhemse binnenstad en laat je inspireren door de historische avonturen van roemrijke Arnhemse notabelen.

19.00 - 21.00 Sluit de avond af met een heerlijk diner inclusief live entertainment

De avond wordt afgesloten met een uitgebreid 3-gangen diner waarbij ook nog wat life muziek voor de sfeer zorgt. Een jazzorkestje, een vioolstrijkje, het kan allemaal geregeld worden! Tijd om naar huis te gaan? Welnee, er is nog genoeg tijd over om nog even te gaan stappen in het centrum!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Proeven van 5 wijnen en ontvangst met bubbels
  • Brood, kaasjes en water tijdens de proeverij
  • Professionele gids
  • Uitgebreid en luxe 3-gangen diner
  • Zingende bediening
  • Elke avond te boeken bij Arnhem Excursies!!

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor dit avondarrangement! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee op elk adres tijdens het diner.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Ieder onderdeel van bovenstaand uitje is natuurlijk ook als zelfstandig event te boeken of te combineren met andere evenementen of onderdelen daarvan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan