Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat – Smartlappen Arrangement in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit vrijgezellenfeest

wieisderatlunchspel

Zet jullie vrijgezellenfeest professioneel in de steigers met het altijd feestelijke en avontuurlijke Wie is de Rat - Smartlappen arrangement van Arnhem Excursies. Verken de stad op een speciale manier en probeer te achterhalen wie van jullie de teaminzet probeert te saboteren. Zing daarna met de hele vriendengroep met volle borst mee met onze accordeonist en sluit af met een stevige borrel!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Drankjes uit de Hollandse bar
  • Professionele accordeonist
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

12.30 - 13.30 Vrijgezellenlunch

De accu's moeten worden gevuld voordat jullie Wie is de Rat gaan beginnen. Misschien is dit ook het moment om in het geheim per team een Rat aan te wijzen. Tijdens het eten leggen wij jullie het doel van Wie is de Rat uit.

13.30 - 17.00 Wie is de Rat City Game

Dat wordt dus niet abseilen van rotspartijen of in Ijsland een vulkaan beklimmen, maar gewoon uitdagende opdrachten doen in het hart van Arnhem. In het geheim wordt per team een Rat aangewezen die alles in 't werk stelt om jullie karretje in de poep te rijden. Dus de vraag is, wie vertrouw je en wie vertoont wat raar gedrag. Deze City Game draait om teambuilding, doorzettingsvermogen en inventiviteit. Welk team weet de opdrachten binnen de gestelde tijd uit te voeren en in welk team kreeg de Rat de overhand?

17.00 - 18.00 Smartlappen borrel

Een uurtje gezellig borrelen samen met de fabuleuze kaskrakers van Nederlandse artiesten. Een oergezellig café wordt bezocht en de smartlappen worden door onze accordeonist van de juiste toonhoogte voorzien. De teksten van de liedjes worden verstrekt, zodat er geen enkele reden voor de vrijgezel of vrijgezellin is om niet mee te zingen! Proost!

Vrijgezellenfeest op maat

Uiteraard kan je de bovenstaande programmaonderdelen ook als 'los' uitje boeken voor jullie vrijgezellenfeest. Ook het programma kan worden veranderd zodat het tegemoet komt aan jullie eigen wensen. Bespreek de details met onze medewerkers.

Met minder personen deelnemen aan dit vrijgezellenfeest van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit vrijgezellenfeest aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan