Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Lunch in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit vrijgezellenfeest

wieisderatlunchspel

Ga de leukste uitdagingen aan met je vrienden en ontdek het meesterbrein achter al die opdrachten die mislukt zijn! Geniet daarbij ook van een uitgebreide lunch in maar liefst drie verschillende restaurants. Misschien wel het meest avontuurlijke vrijgezellenfeest van Arnhem.

De Wie is de Rat Lunch maakt van elk vrijgezellenfeest een belevenis

Dat wordt dus niet abseilen van rotspartijen of in Ijsland een vulkaan beklimmen, maar gewoon uitdagende, grappige en ludieke opdrachten doen in het centrum van Arnhem. In het geheim wordt per team een Rat aangewezen die alles in ’t werk stelt om jullie karretje in de poep te rijden. Dus de vraag is, wie vertrouw je en wie vertoont raar gedrag? Dit vrijgezellenfeest draait om teambuilding, doorzettingsvermogen en inventiviteit. Welk team weet de opdrachten binnen de gestelde tijd uit te voeren en in welk team kreeg de Rat de overhand?

Lunchprogramma tijdens Wie is de Rat

Op gezette tijdens komen de teams even bij elkaar voor een lekker gerecht in een restaurants. Zo houden we jullie energie goed op niveau en kan je daarna alles aan! In het laatste restaurant wordt onthuld wie van jullie de Rat is en welk team deze Rat al vroeg in de gaten had. Het beste team krijgt een prachtige prijs mee naar huis.

Programma:

12.30 – 13.15 Voorgerecht
13.15 – 14.45 Wie is de Rat deel 1
14.45 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 17.00 Wie is de Rat deel 2
17.00 – 17.30 Dessert

Inclusief:
  • Wie is de Rat City Game
  • Uitgebreide 3-gangen lunch verdeeld over 3 verschillende locaties
  • Locatie hartje Arnhem
  • Teambuilding
  • Prijs voor het beste team en de slimste Rat
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Vrijgezellenfeest op maat

Willen jullie het spel spelen en daarna gaan dineren? Wij organiseren jullie vrijgezellenfeest geheel op maat. Vertel ons jullie wensen en wij zorgen ervoor dat de afterparty net zo leuk wordt!

Met minder personen deelnemen aan dit vrijgezellenfeest van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit vrijgezellenfeest aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan