Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat arrangement in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje/bedrijfsuitje in Arnhem

Een uitgebreide lunch, een fantastisch spelprogramma en een gezellige borrel na afloop. Dit is misschien wel het meest complete groepsuitje van Arnhem Excursies! In teams voeren jullie de meest uitdagende opdrachten uit in het centrum van Arnhem maar er is altijd weer die geniepige Rat die jullie teaminzet probeert te ondermijnen!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch in het centrum van Arnhem
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding
  • 1 drankje tijdens spel
  • Leuke prijs voor beste team en de beste Rat
  • Accordeonist
  • Tekstboekjes
  • Onbeperkt drankjes uit ons drankarrangement tijdens de borrel
  • Elke dag te boeken bij Arnhem Excursies!

12.30 – 13.30 Lunch

Eerst komt iedereen bijeen in het centrum van de stad voor een uitgebreide lunch en om de teamindeling van Wie is de Rat te bespreken.

13.30 – 17.00 Wie is de Rat – Stadsspel vol avontuur

Wie is de Rat, waar hebben jullie die naam vaker gehoord? De plaats van handeling is jammer genoeg niet de Schotse Hooglanden of een tropisch eiland, maar gewoon centrum Arnhem! In teams gaan jullie allerlei uitdagende opdrachten uitvoeren, maar iemand in jullie team is in het geheim aangewezen als Rat en moet proberen jullie karretje in de poep te rijden. Er ontstaat een kat (Rat?) en muisspel, want wie kan je nog vertrouwen?

17.00 – 18.00 Borrel met Smartlappen

Even lekker uitrusten en napraten met een borrel in een gezellig café. Om de feestvreugde nog wat op te voeren hebben wij een accordeonist klaar staan om wat nummer in te zetten. Het hele gezelschap gaat met een glas in de ene hand en een tekstboekje in de andere, heerlijke Oud-hollandse smartlappen zingen.

Meer over dit groepsuitje van Arnhem Excursies

Bovenstaande dagarrangement kan geheel op maat worden aangepast op basis van jullie wensen. Uiteraard kan je dit groepsuitje ook gezellig afsluiten met een uitgebreid diner in het centrum van de stad!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan