Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tapas Stappen in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit vrijgezellenfeest

Tapas stappen

Oléeeeee!!!! Om jullie vrijgezellenfeest een flinke kickstart te geven hebben wij voor jullie drie restaurants geselecteerd waar alvast heerlijke tapas klaar staan. Tussen de culinaire bezoekjes door gaan jullie op stap met onze altijd vrolijke gids door het centrum van Arnhem.

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 verschillende restaurants
  • Professionele gids tijdens de stadswandelingen
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Culinair vrijgezellenfeest dat altijd lekker smaakt!

Barcelona beleef je gewoon in Arnhem, tenminste, op culinair gebied dan. Wij verwelkomen jullie in het eerste restaurant waar wij jullie zullen verrassen met het lekkerste dat de Spaanse keuken te bieden heeft. Onze stadsgids zal zich weldra bij jullie voegen om kennis te maken met de vrijgezel of vrijgezellin. Daarna lopen jullie samen met onze gids langs de bijzondere en verrassende monumenten en bezienswaardigheden van Arnhem om vervolgens weer aan te schuiven in een ander restaurant. Noem het een afwisselende culinaire ontdekkingstocht waar jullie zeker van blijven watertanden! Het programma ziet er ongeveer zo uit:

18.00 - 18.45 Voorgerecht
18.45 - 19.45 Tour
19.45 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Tour
22.00 - 22.30 Nagerecht

Uiteraard kunnen we bovenstaand schema geheel aan jullie wensen aanpassen. Bespreek jullie wensen voor het Tapas Stappen met onze medewerkers.

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor jullie vrijgezellenfeest! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Over de vrijgezellenfeesten van Arnhem Excursies
Onze vrijgezellenfeesten worden in detail georganiseerd en altijd vooraf goed doorgesproken. Voor de vrijgezel of vrijgezellin moet het natuurlijk een fantastische middag of avond worden. Bespreek de details met onze medewerkers, elk arrangement kan naar wens aangepast worden.

Met minder personen deelnemen aan dit vrijgezellenfeest van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit vrijgezellenfeest aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan