Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Lunch in Arnhem

Details over dit uitje

Arnhem Excursies heeft een nieuw spannend uitje bedacht, die uitermate geschikt is voor een leuk bedrijfsuitje of groepsuitje. Dit virtuele stadsspel van Arnhem Excursies zorgt voor de nodige spanning. Op een dag naar jullie voorkeur kunnen jullie in teams tegen elkaar strijden om erachter te komen wie de ware Sherlock Holmes van het gezelschap is. Het doel van het spel is om een moordzaak op lossen. Op verschillende locaties in de binnenstad van Arnhem zijn hier aanwijzingen over te vinden. Er is beperkt tijd om deze zaak op te lossen, dus blijf op de tijd letten.

Voor dit spel worden jullie in kleine groepjes verdeeld. Aan het einde van de middag zal er één team als winnaar uit de bus komen. Om voor wat ontspanning en afwisseling te zorgen wordt dit spel gecombineerd met een drie gangen lunch, in drie verschillende restaurants.

Om bewijs te verzamelen voor de beoordeling van de teams zullen er tussendoor ook een paar foto opdrachten gedaan worden. De begeleider zal de prijsuitreiking verzorgen terwijl jullie genieten van een heerlijk nagerecht. Welk team zal de winnaar zijn?

Programma-indicatie:

13.00 -14.00 Voorgerecht
14.00 -15.00 Sherlock Holmes Game deel 1
15.00 -16.00 Hoofdgerecht
16.00 -17.00 Sherlock Holmes Game deel 2
17.00 -17.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide lunch in drie restaurants naar keuze
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan