Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Salsa Dansworkshop in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

Salsa Workshop in Arnhem

Een lekker swingend groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenuitje organiseren? Maak die heupen los tijdens de altijd gezellige Salsa Dansworkshop van Arnhem Excursies. Op een gezellige locatie in het centrum van de stad krijgen jullie allemaal de smaak van de Latijns-Amerikaanse dans te pakken.

Ontdek de warmbloedige klanken van Latijns-Amerika

De lekkerste muziek, een niet onaantrekkelijke dansleraar of lerares en een prachtig danspodium om op te oefenen. Stap in de wereld van de Salsa, die opzwepende en altijd exotische aanvoelende dans uit Latijns-Amerika. Onder enthousiaste begeleiding laten we eerst iedereen even de spiertjes losmaken. Daarna laten we jullie in koppels een paar simpele dansoefeningen doen om daarna de pasjes en bewegingen te verfijnen.

Deze workshop in Arnhem is uitermate geschikt voor een gemêleerd publiek, voor zowel dames als heren. Op aanvraag kan de workshop uiteraard aangepast worden aan het niveau van de deelnemers!

Programma:

- Warming-up
- Salsa los dansen
- Salsa samen dansen
- Pauze
- Salsa shines
- Salsa samen dansen

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie hartje Arnhem
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Combineer deze workshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem
Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een dansworkshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met een lunch, diner of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan