Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding St. Eusebiuskerk met gids in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje van Arnhem Excursies

rondleiding eusebiuskerk

Volledige rondleiding door de Grote St.Eusebiuskerk samen met een professionele gids die boeiende verhalen vertelt over alle historische objecten en die jullie meeneemt langs de grote kerkklokken naar 73 meter hoogte voor het mooiste uitzicht over Arnhem.

Ontdek de Eusebiuskerk samen o.l.v. een professionele gids

Het is één van de oudste gebouwen en zeker al een paar honderd jaar beeldbepalend voor het silhouet van de stad, de St. Eusebiuskerk. De kerk beschikt over een eeuwenoude grafkelder, een prachtig orgel en tal van andere bijzondere objecten. In de Eusebiuskerk bevinden zich het praalgraf van Karel van Gelre (gebouwd 1539-1540, toen de kerk zelf nog niet opgeleverd was), een zeer uitgebreid carillon met de op één na zwaarste carillonklok van Nederland en een aantal gildeborden en -tafels. Samen met onze gids gaan jullie terug in de tijd en de panoramalift brengt jullie langs de grote kerkklokken naar het mooiste uitzichtspunt van de stad. Deze rondleiding van Arnhem Excursies kan ook prima worden gecombineerd of dienen als sluitstuk voor een uitgebreide rondleiding door de stad.

Meer over de Eusebiuskerk

De St. Eusebius werd vele malen gerestaureerd en opnieuw opgebouwd. Vanaf 2011 is er weer een nieuw restauratietraject ingezet. Vooral na de oorlog was restauratie noodzakelijk. Jullie gids weet ook van alles over de diverse bouwmeesters die geholpen hebben om de kerk weer in oude glorie te herstellen.

Inclusief:
  • Professionele gids
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan