Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Arnhem op zijn best

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje/bedrijfsuitje in Arnhem

citytour arnhem

Ontdek Arnhem op z'n best met deze compleet verzorgde middag voor kleine en grotere groepen. Wij nemen jullie mee door de stad voor een heerlijke rondleiding, een uitgebreide lunch en een speurtocht door de oude binnenstad. Ideaal voor die Zondagmiddag met familie of een bijzonder bedrijfsuitje met collega's!

11.30 - 13.00 City Tour Arnhem met professionele gids

Als je aan Arnhem denkt, dan denk je waarschijnlijk aan de Tweede Wereldoorlog toen de stad het toneel was van vele oorlogshandelingen. Maar Arnhem is veel meer, de stad kent een historie die teruggaat tot de 9e eeuw. In het centrum zijn nog talloze oude monumenten te bezichtigen en sporen uit de Romeinse tijd te ontdekken. Wandel samen met de gids langs de meest markante historische en actuele plekken van de stad en luister naar zijn of haar boeiende vertellingen. Die gaan niet alleen over de St. Eusebiuskerk maar bijvoorbeeld ook over de bijzondere kroegen, de opmerkelijke kelders onder de stad en tal van andere onderwerpen.

13.00 - 14.00 Pannenkoekenlunch

Tijd om even bij te komen met een lekkere pannenkoek. Onze gids levert jullie hele gezelschap af bij een prima pannenkoekenrestaurant.

14.00 - 17.00 Speurtocht Old Arnhem

De dag is nog niet voorbij, want wij verzorgen voor jullie nog een leuke speurtocht door de Arnhemse binnenstad. Jullie krijgen van ons diverse leuke en ludieke opdrachten die jullie in teams of koppels binnen die paar uur moeten zien te volbrengen. Gelukkig hebben jullie door de City Tour al enige kennis opgedaan dus dat moet goed komen! Het beste team of koppel gaat naar huis met een prachtige prijs!Prijs:

10 - 19 personen € 49,50 p.p. excl. BTW
20 - > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Inclusief:
  • Professionele gids
  • Uitgebreide pannenkoekenlunch
  • 1 drankje tijdens lunch
  • Enthousiaste begeleiding speurtocht
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Meer over dit groepsuitje van Arnhem Excursies

Bovenstaande dagarrangement kan geheel op maat worden aangepast op basis van jullie wensen. Uiteraard kan je dit groepsuitje ook gezellig afsluiten met een borrel of diner!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan