Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Museum Arnhem Tour – Lunch – GPS Speurtocht

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje/bedrijfsuitje in Arnhem

Reserveer een zeer gevarieerd dagarrangement inclusief een leuk bezoek aan kunsttempel Museum Arnhem, geniet van een uitgebreide lunch en doe vervolgens een uitdagende speurtocht. Dit is hèt groepsuitje voor iedereen die Arnhem van A tot Z wilt ontdekken.

12.00 - 13.00 Rondleiding Museum Arnhem o.l.v. professionele gids

In de 19e en 20e eeuw komt het begrip 'realistische kunst' steeds vaker om de hoek kijken. Het museum geeft een bijzonder overzicht van allerlei vormen van realistische kunst. Van magisch realisme tot figuratief expressionisme en tal van tussenvormen en zijpaden. Jullie gids vertelt meer over de achtergronden van de kunstenaars en de stromingen waartoe zij werden gerekend. En moderne kunst kan ook niet zonder de meest recente werken van bekende kunstenaars. Ook veel 20e eeuwse kunst kunt u tijdens de rondleiding bewonderen.

13.15 - 14.15 Uitgebreide lunch

Nadat jullie het museum hebben bekeken, bieden wij jullie een heerlijke lunch aan in hartje Arnhem. Jullie zullen flink moeten aansterken want tijdens het vervolg van deze dag kunnen jullie misschien wel verdwalen!

14.30 - 17.30 GPS Tocht

In teams of koppels gaan jullie met een GPS-receiver al wandelend op pad om de stad verder te ontdekken. Wij geven de coördinaten aan jullie door en elk team zal het volgende punt moeten zien te bereiken. Jullie kunnen niet in een rechte lijn naar de afgesproken plek lopen, maar zullen zelfs de snelste route moeten bepalen. De klok tikt onherroepelijk verder, binnen een bepaalde tijd moet elk team weer bij de finish zijn. Het beste team ontvangt uiteraard een prachtige prijs voor alle getoonde inzet tijdens de eindceremonie! De verliezers gaan naar huis wetende dat er weer wat calorieën vanaf zijn!

Inclusief:
  • Inclusief Entree Museum Arnhem
  • Privérondleiding door professionele museumgids
  • Uitgebreide lunch in het centrum van Arnhem
  • Teambuilding gegarandeerd
  • GPS speurtocht
  • 2 drankjes voor onderweg
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Op elke dag en elk tijdstip te boeken!

Meer over dit groepsuitje van Arnhem Excursies

Bovenstaande dagarrangement kan geheel op maat op basis van jullie wensen worden aangepast. Uiteraard kan je dit groepsuitje/bedrijfsuitje ook feestelijk afsluiten met een uitgebreid diner of een lekkere borrel!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan