026 820 03 69
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Museum Arnhem Tour – Lunch – GPS Speurtocht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje/bedrijfsuitje in Arnhem

Museum Arnhem Tour – Lunch – GPS Speurtocht

Reserveer een zeer gevarieerd dagarrangement inclusief een leuk bezoek aan kunsttempel Museum Arnhem, geniet van een uitgebreide lunch en doe vervolgens een uitdagende speurtocht. Dit is hèt groepsuitje voor iedereen die Arnhem van A tot Z wilt ontdekken.

12.00 - 13.00 Rondleiding Museum Arnhem o.l.v. professionele gids

In de 19e en 20e eeuw komt het begrip 'realistische kunst' steeds vaker om de hoek kijken. Het museum geeft een bijzonder overzicht van allerlei vormen van realistische kunst. Van magisch realisme tot figuratief expressionisme en tal van tussenvormen en zijpaden. Jullie gids vertelt meer over de achtergronden van de kunstenaars en de stromingen waartoe zij werden gerekend. En moderne kunst kan ook niet zonder de meest recente werken van bekende kunstenaars. Ook veel 20e eeuwse kunst kunt u tijdens de rondleiding bewonderen.

13.15 - 14.15 Uitgebreide lunch

Nadat jullie het museum hebben bekeken, bieden wij jullie een heerlijke lunch aan in hartje Arnhem. Jullie zullen flink moeten aansterken want tijdens het vervolg van deze dag kunnen jullie misschien wel verdwalen!

14.30 - 17.30 GPS Tocht

In teams of koppels gaan jullie met een GPS-receiver al wandelend op pad om de stad verder te ontdekken. Wij geven de coördinaten aan jullie door en elk team zal het volgende punt moeten zien te bereiken. Jullie kunnen niet in een rechte lijn naar de afgesproken plek lopen, maar zullen zelfs de snelste route moeten bepalen. De klok tikt onherroepelijk verder, binnen een bepaalde tijd moet elk team weer bij de finish zijn. Het beste team ontvangt uiteraard een prachtige prijs voor alle getoonde inzet tijdens de eindceremonie! De verliezers gaan naar huis wetende dat er weer wat calorieën vanaf zijn!

Inclusief:
  • Inclusief Entree Museum Arnhem
  • Privérondleiding door professionele museumgids
  • Uitgebreide lunch in het centrum van Arnhem
  • Teambuilding gegarandeerd
  • GPS speurtocht
  • 2 drankjes voor onderweg
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Op elke dag en elk tijdstip te boeken!

Meer over dit groepsuitje van Arnhem Excursies

Bovenstaande dagarrangement kan geheel op maat op basis van jullie wensen worden aangepast. Uiteraard kan je dit groepsuitje/bedrijfsuitje ook feestelijk afsluiten met een uitgebreid diner of een lekkere borrel!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Kan ik mijn rondleiding of uitje in Arnhem ook in een andere taal laten verzorgen?
Ja, dat kan zeker. Wij beschikken over een groot aantal gidsen en begeleiders die ook in een andere taal prima uit de voeten kunnen.
Ik wil een arrangement boeken, maar ik kom niet aan het minimum aantal deelnemers, kan ik dat uitje dan wel boeken?
Jazeker, dan kan nog steeds. Wij vragen dan wel dat u het minimum boekingsbedrag wat voor dat arrangement geldig is, aan ons overmaakt.
Waar in Arnhem starten de arrangementen van Arnhem Excursies?
De meeste arrangementen, rondleidingen en uitjes starten vanuit het centrum van Arnhem. Indien er een andere locatie gekozen is, krijgt u dat ruim van te voren van ons te horen.
Ik heb een speciale datum in gedachte voor mijn uitje, kan ik op elke datum boeken?
Wij controleren de door u opgegeven datum met de openingen in onze systemen. Zo kunnen wij exact vaststellen of de door u opgegeven datum mogelijk is voor dat specifieke arrangement. Mocht de door u opgegeven datum niet realiseerbaar zijn, dan krijgt u dat uiteraard z.s.m. van ons te horen.
Hoe laat kan ik het arrangement laten beginnen?
De op deze website opgenomen uren en tijden zijn indicaties. Om u zo flexibel mogelijk tegemoet te komen, is het programma samen met u vast te stellen, inclusief de tijd en de duur van sommige onderdelen. Mocht het echt niet anders kunnen, dan geven wij dit z.s.m. aan u door.
Mogen we ook gewoon bij een andere groep aansluiten?
Helaas, het door u gereserveerde uitje is exclusief voor uw groep samengesteld. Zo geldt dit ook voor andere groepen die een arrangement hebben georganiseerd. Uitwisseling van personen tussen groepen onderling tijdens de duur van de uitjes is dan ook niet realiseerbaar.
Gaan de arrangementen van Arnhem Excursies ook gewoon door bij slecht weer?
Jazeker, al onze uitjes en arrangementen kunnen ook worden gerealiseerd bij slecht weer. Wij regelen de noodzakelijke regenjassen en paraplu’s en andere beschermende maatregelen.
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Arnhem Excursies kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Arnhem Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor elk bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Arnhem Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen en organiseren van het (voor u) ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes en de daarbij horende prijsconsequenties worden opgenomen.
Wanneer moet het door mij gekozen arrangement uiterlijk worden betaald?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst te worden voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan