Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars Diner in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit vrijgezellenfeest

Ranking the Stars Diner in arnhem

Vrijgezellenfeest op basis van het Ranking The Stars spel, inclusief een voortreffelijk diner en onbeperkt genieten van drankjes voor een vast bedrag p.p. Zet je vrijgezellenfeest professioneel op de kaart met deze altijd feestelijke en hilarische quiz van Arnhem Excursies.

Quizmaster
  • Quizmaster
  • Uitgebreid 3-gangen diner in een restaurant naar keuze
  • Prachtige Ranking The Stars hoofdprijs voor de winnaar
  • Toplocatie in centrum van de stad
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reserveer Ranking The Stars voor een oergezellig vrijgezellenfeest!

Wie kent het niet? Ranking The Stars draait al enige seizoenen op de Tv en het blijft leuk! Deze gezellige quiz kan je nu ook voor je vrijgezellenuitje organiseren inclusief een compleet diner. Wij nemen jullie mee naar een gezellig restaurant in Arnhem waar onze quizmaster de vragen aan jullie voorlegt. Voordat we deze vragen stellen, krijgt iedereen een vragenlijst thuis gestuurd zodat we de quiz alvast kunnen voorbereiden. Wie kan goed overweg met zijn of haar schoonmoeder? Hoeveel paar schoenen hebben jullie eigenlijk in de kast staan en wat zegt dat eigenlijk over die persoon? Gewoon, een paar vragen om iedereen een beetje beter te leren kennen. De quiz wordt in teams of koppels gespeeld op basis van een aantal spelronden:

Ronde 1 & 3

Wie kent wie echt goed? Jullie quizmaster stelt diverse meerkeuzevragen en open vragen. We zullen geregeld een muziekfragment ten gehore brengen, wat zal leiden tot een sfeervolle ambiance. Weten jullie wat de anderen vroeger wilde worden of met wie ze wel eens een beschuitje zouden willen eten? Of je het nou weet of niet.. het gaat sowieso onthuld worden!

Ronde 2 & 4

Aan de hand van de vooraf ingevulde lijsten hebben wij berekend hoe hoog jullie stuk voor stuk geklasseerd zijn per kwestie. Tijdens de quiz dienen jullie in te schatten hoe de groep ‘gerankt’ heeft en daarna nodigt de quizmaster een team uit om hun antwoorden te motiveren. Oei… zie jezelf hier maar eens uit te redden! Hilariteit gegarandeerd!

Na afloop worden de behaalde punten razendsnel bij elkaar opgeteld en kunnen jullie je opmaken voor een feestelijke prijsuitreiking!

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor jullie vrijgezellenfeest! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee tijdens Ranking The Stars.

Over de vrijgezellenfeesten van Arnhem Excursies

Onze vrijgezellenfeesten worden in detail georganiseerd en altijd vooraf goed doorgesproken. Voor de vrijgezel of vrijgezellin moet het natuurlijk een fantastische middag of avond worden. Bespreek de details met onze medewerkers, elk arrangement kan naar wens aangepast worden.

Met minder personen deelnemen aan dit vrijgezellenfeest van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit vrijgezellenfeest aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan