Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Poker workshop in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

Een complete pokerworkshop voor iedereen die echt wilt leren pokeren. Neem je vrienden mee voor 3 uur pokerplezier, het aanleren van het juiste blufgedrag en om hele handige tips te vernemen van een echte pokerprofessional zodat je eerdaags kan aanschuiven bij de WK in Las Vegas.

Leer pokeren van een echte professional

Wat is ook alweer precies het verschil tussen een Flush en een Royal? Hoe werkt Texas Hold ‘m ook alweer en hoe wordt dit gespeeld? Leer er alles over tijdens de pokerworkshop van Arnhem Excursies. Neem je vrienden mee voor een paar uur blufpoker, het aanleren van de juiste techniek en het doorgronden van de tegenstanders. Onder professionele leiding worden jullie klaargestoomd voor de wereldkampioenschappen.

Op een sfeervolle locatie in hartje Arnhem worden jullie in een 3 uur lang durende pokerclinic voorzien van de laatste ontwikkelingen en wetenswaardigheden op dit gebied!

Als jullie alles een beetje onder de knie hebben, wordt jullie kennis op de proef gesteld door deel te nemen aan een onderling toernooi. Bluf en win! De regels kennen jullie inmiddels, die ondoorgrondelijke pokerface zul je toch echt zelf moeten ontwikkelen… succes!!

Deze pokerworkshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden!

Inclusief:
  • Exclusieve professionele pokertafel
  • Gebruik van professionele poker chips en speelkaarten
  • Uitgebreide speluitleg door professionele pokerleraar
  • Een leuke attentie voor de winnaar van het pokertoernooi
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Drankarrangement

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor jullie groepsuitje of bedrijfsuitje! Die zijn er niet! Want voor € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Combineer deze workshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een workshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met een lunch, diner of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan